IMDb i Twitter, zaljubljeni par - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      IMDb i Twitter, zaljubljeni par

IMDb i Twitter, zaljubljeni par

IMDb 'uživo' prenosi twittove poznatih glumaca i redatelja. Što li sada rade Demi Moore, Lindsay Lohan i ekipa iz 'Sumraka'?

s.p. 29.09.2009 0 komentara

IMDb i Twitter, zaljubljeni par

Bez društvenih mreža nema ni društvene promocije, zato profesionalni glumci i glumice masovno otvaraju svoje Twitter profile. Moć Twittera uočio je i IMDB - najveća internetska baza filmskih podataka koja na svojim stranicama o filmašima odnedavno nudi i pregled njihovih mini poruka - Twittova.

U twittanje su se među prvima upustili Ashton Kutcher i Demi Moore za koje smo već javili kako su svojim privatnim fotkama značajno digli popularnost ovoj mini-blogerskoj mreži. Osim zabavnih linkova i fotki, njihova korespodencija otkriva i značajan društveni angažman, pa tako vidimo da se gđa Kutcher zalaže protiv traffickinga i seksualnog iskorištavanja djece. Sve o sebi voli otkrivati i Lindsay Lohan, a kod raznih glumaca vidljivo je da twittaju samo radi promocije filmova, jer pišu isključivo o poslu.

Takva je i ekipa 'Sumraka' - twitta i redatelj 'Pomrčine' (tj. 'Sumraka 3') David Slade koji objavljuje 'vijesti' sa snimanja i najavljuje ljubljenje s vampirima, odnosno poljubac Belle i Jacoba. Iako mu se u twittanju pridružila i mlada glumica iz tog serijala Ashley Greene, izgleda da nema pravih zvijezdi, Roberta Pattinsona i Kristen Stewart. Pattinson se već požalio da mu Facebook i Twitter toliko narušavaju privatnost da obožavateljice doslovno nasrću na njega, pa vjerojatno zato ne želi odavati dodatne informacije, iako bi mnogi voljeli znati je li istina da su on i Kristin u vezi.

Stoga njega i Kristen još nema na IMDB-ovoj listi celebtwittera, iako to možda znači samo to da njihovi računi još nisu provjereni od strane osoblja IMDB-a. I twitter account Elizabeth Banks još nije potvrđen od IMDB-a, no došli smo do njega preko sigurnog izvora, pa jamčimo da je istina da Elizabeth Banks ne radi porniće, već samo prati premijeru 'Surogata'

Za neke glumce neće biti potrebna provjera, neki od njih su jednostavno odbili koristiti Twitter i Facebook, poput Georgea Clooneya koji bi po vlastitim riječima 'radije otišao na rektalni pregled uživo.' A ako želite biti u kontaktu s onima koji žele biti na Twitteru i pritom dijele darove - otiđite na stranicu ovdje.

Komentari

Nema komentara.