Demi ozakonila Igračku - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Demi ozakonila Igračku

Demi ozakonila Igračku

Nakon serije lažnih dojava (uključujući i onu o trudnoći) mlađahni Ashton Kutcher i Willisova bivša ozakoniše svoju ljubav. Dok ih smrt ili Hollywood ne rastavi!

m.n. 26.09.2005 0 komentara

Demi ozakonila Igračku

Popularna i u medijima opjevana kao 'older woman, younger man' veza dobila je ovaj vikend pošteni epilog. Ashton Kutcher kojeg svi predstavljaju kao 27-godišnjaka (iako postoje naznake da mu je kojih 5 ljeta više) postao je vjenčani suprug Demi Moore, prenijeli su US Weekly i People Magazine.

Na tajnoj se svadbenoj ceremoniji okupilo stotinjak uzvanika, najbližih prijatelja i rođaka, uključujući Deminog bivšeg muža Willisa (koji par od samih početaka svesrdno podržava) i njihove tri kćeri – Rumer, Scout, Tallulah - koje novog očuha naprosto obožavaju te ga zovu MOD (skraćenica za 'My other Dad). I dok neki mediji ističu da je na skromnom obredu prevladavala Kabbala, drugi se, poput Scotsmana, zabavljaju tituliranjem: Ashton= toyboy.

Enivej, Demici je ovo već treći brak (prvi je bio za Freddiea Moorea od 1980. do 1984. a drugi za Willisa – od 1987. do 2000.), dok je Kutcheru ovo uvjerljivo skidanje junfa (iako je neko vrijeme hodao s Brittany Murphy). Bez obzira na prognoze, svjetski su se mediji raspisali o službenoj potvrdi starija žena-mlađi muškić trenda – Demi uz Ashtona definitivno cvate što se i vidi reklami za Versace koji tako ponosno nosi, a u takvom smjeru neki vide propast mitova o kratkim holivudskim brakovima.
Komentari

Nema komentara.