Lynch intervjuira obične ljude - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Lynch intervjuira obične ljude

Lynch intervjuira obične ljude

Kralj bizarnih filmova snima kratke dokumentarce u kojima intervjuira ljude diljem Amerike i upoznaje mnoge (ne)obične likove.

s.p. 03.06.2009 0 komentara

Lynch intervjuira obične ljude

Davida Lyncha pamte po dojmljivim filmovima, a nakon svega neobičnog što je napravio, krenuo je snimati dokumentarce o običnim ljudima. Nešto slično napravio je  s igranim filmom 'Straight Story', ali sada se umjesto kina odlučio za novi medij - Internet, na kojem objavljuje dokumentarni 'Interview Project'.


David Lynch predstavlja svoj 'Interview Project'.

Plan je sljedeći: Lyncheva ekipa putuje 20.000 milja po SAD-u i u tih 70-ak dana pronalazi i intervjuira razne ljude. Oni govore o  sebi i svojim snovima, o tome koje su im najvažnije stvari u životu, žale li za nečim...Sam Lynch je u najavi tih intervjua izjavio da je 'tako fascinantno gledati i slušati ljude', pa na službenoj stranici projekta najavljuje 121 epizodu s isto toliko različitih lica.

1. lipnja izišla je prva epizoda u kojoj se ispovijedao izvjesni Jess, a svaka 3 dana možete očekivati novu priču. Osim detalja poput uha na livadi ('Plavi baršun'), Lynch je u svojim filmovima uvijek znao zamijetiti zanimljive karaktere u malim mjestima, pa vjerujemo da će imati uspjeha i u ovoj realističnoj priči.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.