Brüno snima gay orgije - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Brüno snima gay orgije

Brüno snima gay orgije

Dok stilist Bruno nastavlja s haračenjem po Americi, Rumunjska se još oporavlja od posljednjeg Boratovog posjeta.

s.p. 18.11.2008 0 komentara

Brüno snima gay orgije

Bruno opet upada nepozvan! Osiguranje ga je izbacilo sa seta serije 'Medij' i to baš nakon ometanja napete scene u kojoj glavna glumica Patricia Arquette nastupa u sudnici. Nekako je uspio proći sigurnosnu provjeru i ušuljati se kao statist, ali su ga zaštitari izbacili, iako ni oni na početku nisu znali tko se krije iza maske.

Sacha Baron Cohen je kao Bruno već izveo razne slične akcije: ples na aerodromu u Kansasu, ometanje catwalka na Fashion Weeku u Milanu i pojavljivanje u gay izdanju na skupu pristaša zabrane gay brakova u kaliforniji. Toj ovećoj listi sočnih snimaka treba dodati i scenu pokušaja Brunovog upada na - gay orgije. Za orgije je Cohen angažirao nekoliko poznatih gay porno glumaca, s tim da njegov lik Bruno ne sudjeluje u bludničenju već samo viri uz svesrdnu pomoć kamermana. Scene će navodno uključivati potpunu frontalnu golotinju. Pitanje je hoće li biti cenzurirane kao u nezaboravnoj sceni hrvanja Borata i Azamata.

Snimke tih 'performancea' možemo očekivati u predstojećem filmu 'Bruno'. Cohen/Bruno/Borat u svom filmu o 'austrijskom Modnom mačku' Bruni (tj. Brüni) nastavlja koristiti snimke skrivenih kamera koje su doprinijele velikom uspjehu prethodne komedije 'Borat'. Takav pristup isprovocirao je i stvaranje jednog dokumentarca koji svoju premijeru ima na uglednom festivalu dokumentaraca IDFA


Bruno protestira protiv istospolnih brakova u Americi.

'Carmen Meets Borat' prati život 17-godišnje Carmen, koja živi u romskom naselju u Rumunjskoj, prati španjolske sapunice i sanjari o boljem životu u Španjolskoj. Njezin plan o emigraciji propao je kada je u njeno selo došla ekipa koja je snimala 'Borata' i predstavila rumunjske Rome kao primitivne Kazahstance.

Tamo je Borat predstavio svoju sestru kao 'četvrtu najbolju kurvu Kazahstana', a seljani (koji ne znaju ni jednu riječ engleskog) se razdragano smiju. U svakom slučaju, selo je kasnije zadobilo pažnju svjetskih medija, ali uglavnom po tome da je u takvom stanju da dobro 'glumi' primitivni Kazahstan. Kakve su sudbine kriju iza lica iz filma o 'Boratu' pokazat će ovaj dokumentarac, a što će sve Cohen/Bruno učiniti da privuče publiku - još ćemo vidjeti...


Najava za 'Borata' sa scenama snimljenom u selu u kojem živi Carmen.

Komentari

Nema komentara.