Od braka do zatvora - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Od braka do zatvora

Od braka do zatvora

Scarlett se udala u Kanadi, Nicole radi djecu pod australskim slapovima, a Brüno šeće pistama bez pozivnice, kao da je u Kazahstanu.

s.p. 29.09.2008 0 komentara

Od braka do zatvora

Udala se ScarJo! I to skromno, u Kanadi, daleko od kamera i obožavatelja, u društvu majke Melanie i brata Adriana. Sretni odabranik je glumac Ryan Reynolds, a ceremonija se održala na imanju u divljini, u blizini mladoženjinog rodnog Vancouvera. O svojim zarukama par je prijatelje obavijestio u svibnju putem SMS poruka, a javnosti je Scarlett pokazala i dijamantni prsten vrijedan 16.500 funti. Ryan je poznat po vezi s pjevačicom Alanis Morrissette, s kojom je prekinuo malo prije nego li se spetljao sa Scarlett, koja je jednom izjavila da ne vjeruje u monogamiju.

Ipak, ako se već skrasila i poželi imati prinove, valja joj slušati majčinske savjete Nicole Kidman. Kidman kao dobru terapiju prije začeća predlaže kupanje pod vodopadima u mjestu Kununurra u Australiji. Tamo je boravila za vrijeme snimanja Luhrmannove Australije, nakon čega je zatrudnila i rodila kći Sunday Rose. Još šest žena koje su se za vrijeme snimanja kupale na tom mjestu je zatrudnilo, pa Kidmanica iskreno vjeruje da tamošnja voda povećava plodnost – ili joj tamošnja turistička zajednica plaća bogatstvo za dobru reklamu.

Mama Kidman već planira postati i baka. Russell Crowe je izjavio da je crvenokosa glumica bacila pogled na njegovog 2-godišnjeg sina Tennysona i u šali izjavila kako vjeruje u dogovorene brakove. Hoće li Tennyson i Sunday Rose biti glavni junaci australske romanse pod naslovom 'Zaruke su dugo trajale'? Ne znamo je li im sudbina već zapečaćena, ali bili bi zaista vatrena kombinacija.


Brüno na modnoj pisti predstavlja ono što možemo nazvati 'hrabrom kolekcijom koja skreće pažnju na sebe'.

Komičar Sacha Baron Cohen i nakon 'Borata' nastavlja s incidentima pred kamerama, s tim da sada nastupa kao austrijski 'modni mačak' tj. Brüno. Očito spremajući materijale za svoj film podužeg naslova, Cohen je prvo uz pomoć lažnih propusnica upao iza pozornice Milanskog tjedna mode, gdje je preplašio modele pa su ga izbacili zaštitari koji ga nisu prepoznali.

Usprkos pojačanom osiguranju, Cohen je odmah zatim upao i na modnu pistu na reviji Agathe Ruiz de la Prada i malo prošetao na catwalku, nakon čega su se pogasila svjetla, a nezvanog gosta je privela policija. Odveden u postaju, zatražio je 'da obavi telefonski poziv, kao što to rade na TV-u', a kasnije je pušten jer mu je 'utvrđen identitet'. A ako se netko pita kako se Cohen uopće mogao motati po modnoj reviji uz taj smiješni izgled, odgovor je jednostavan - glupa odjeća i frizura su mu samo pomogli da se bolje uklopi među prave 'Brüne' u svijetu mode...

Komentari

Nema komentara.