Brünov funkyzeit u SAD-u - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Brünov funkyzeit u SAD-u

Brünov funkyzeit u SAD-u

Nakon što je s Boratom poharao Ameriku, Sacha Baron Cohen vodi još jednog čudaka u posjet veličanstvenoj naciji. Stiže Brüno!

filmski.net 31.03.2008 0 komentara

Brünov funkyzeit u SAD-u

Austrijskog novinara su zbog eksplicitnog ponašanja izbacili s aerodroma u Kansasu (polugol se uvijao oko drugog frajera), a nedugo nakon toga izletio je iz crkve kada se na uskršnjem okupljanju pojavio odjeven u lance. Novinar se, naravno, zove Brüno, a Defamer javlja da će njegova američka avantura biti će ovjekovječena na filmu pod naslovom 'Brüno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt' ('Brunova slasna putovanja kroz Ameriku s namjerom da heteroseksualnim mužjacima bude vidno neugodno u društvu gay stranca u mrežastoj majici' – otprilike).


Brunova ekipa uskomešala je aerodromsko osiguranje u Wichiti plesom u vrućim hlačicama

Inače, za one koji ne znaju, Bruno se proslavio u 'The AliG Showu', iako je zapravo zaposlen na tv-postaji ÖJRF (Österreichischer Jungen Rundfunk ilitiga Austrijska dječačka televizija). Brüno nema prezimena (kao ni Madonna) a njegove omiljene teme ta čavrljanje sa slučajnim 'žrtvama' su moda, šoubiznis, slavne osobe i homoseksualne teme.

Čini se da je Brüno sličnim slijedom pitanja zaskočio i Bena Afflecka koji se prijateljici komičarki Sarah Silverman požalio da ga je intervjuirao 'vrlo poznati gay modni novinar' i da je to bio najčudniji interju koji je ikada dao. Navodno ga je taj 'idiot' (kako ga je Ben slikovito opisao) prvo pitao 'volite li crnčuge?'. Na to je Silvermanova prasnula u smijeh i objasnila zbunjenom Benu o kome i čemu se radi.

Teško je povjerovati da je ova spačka bila potpuno spontana, ali moći ćemo i sami provjeriti kada film ove jeseni dođe u kina. Inače, ovo nije prvi Benov 'neobični' intervju, jednom je pijan šlatao kanadsku novinarku (što su također zabilježile kamere) pa se iskreno nadamo da mu je 'kolega' Brüno vratio istom mjerom!

Komentari

Nema komentara.