Borat, Brüno i zaručnica - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Borat, Brüno i zaručnica

Borat, Brüno i zaručnica

Sacha Baron Cohen sam će producirati svoje filmove, a njegova zaručnica Isla Fisher nastavlja obiteljski biznis sa sexy komedijom!

s.p. 06.11.2009 0 komentara

Borat, Brüno i zaručnica

Brüno i Borat mogu putovati poslovnom klasom - jer sada imaju vlastitu kompaniju! Sacha Baron Cohen (Brüno, Borat, Ali G i tko-zna-što-još-u-budućnosti) osnovao je vlastitu producentsku kuću pa više neće morati moljakati druge tvrtke da ga financiraju. Cohenova filmska kompanija zvat će se Four By Two Films i producirat će razne njegove projekte.

U pripremi su ekranizacije 2 scenarija u Cohenovoj produkciji. Prvi je supertajni, a napisao ga je Cohen i ekipa koja je stajala iza 'Brüne' i 'Borata'. Drugi smo već spominjali, riječ je o komediji 'Accidentes' koju je napisao scenarist 'Borata' Peter Baynham, a u tom filmu Cohen glumi odvjetnika koji tužaka velike kompanije.

A za one kojima nikad dosta Brüne i njegovih šala, evo i jedne dodatne, tj. izbačene scene iz 'Brüne' u kojoj 'faschion expert' intervjuira bejzbolaša Petea Rosea na isti način kao što je pričao i s Paulom Abdul - sjedeći na leđima meksičkih radnika.


Brüno i još jedna njegova žrtva.

Čisto da podsjetimo da Cohen u stvarnom životu nije austrijski gay već je britanski hetero koji živi s prelijepom Islom Fisher  - koja također može glumiti u lascivnim komedijama. Najavljeno je da će glumiti u 'ženskoj verziji Mamurluka' nazvanoj 'Desperados'.

U filmu slatka Isla glumi djevojku koja je jako ljuta na tipa s kojim se poseksala, a on joj se ne javlja. Zato mu šalje uvredljivi e-mail, no onda otkriva da on leži u komi u meksičkoj bolnici. Stoga ona žurno putuje u Meksiko da bi izbrisala svoju poruku, a na putu ju prate njezine dobre frendice. Nama radnja sliči i na ženski 'Road Trip', no u svakom slučaju pozdravljamo ideju o lascivnim ženskim komedijama. Još kad bi im se na putu priključio i Brüno...

Komentari

Nema komentara.