Skändälöznä nagradna igra - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Skändälöznä nagradna igra

Skändälöznä nagradna igra

Znate li kako se obraniti od čovjeka s vibratorom? A od čovjeka s dva vibratora? Ne znate? Naučit ćete!

filmski.net 07.07.2009 2 komentara

Skändälöznä nagradna igra

Brüno je potpuno besraman i vrlo odlučan u svojoj namjeri da postane najslavniji Austrijanac nakon Hitlera. On je gay stilist i voditelj modne emisije koja ruši rekorde gledanosti u svim zemljama njemačkog govornog područja... osim u Njemačkoj. Zaputio se na putovanje po svijetu kako bi pronašao slavu i ljubav, usput usvojio dijete iz Afrike, izmirio Izraelce i Palestince, upao u američku vojnu bazu... i pritom se ludo zabavljao.

Ne sumnjamo da ćete se i vi ludo zabavljati u kinima u koja 'Bruno' stiže u petak, 10. srpnja. A da bi se dobro zabavljali i u intimi doma svoga pobrinut će se Blitz film&video koji vam poklanja 10 vrlo smjelih nagrada. Ravno s polica sex shopa u ruke vam padaju:
Papuče s uzorkom penisa
Papuče s uzorkom grudi
Pregača s uzorkom penisa
Realni vibrator s venama od 16,5 cm
Obični vibrator
3 pakiranja kondoma
Mini lutka na napuhavanje i
Mini ovca na napuhavanje.

Ne sumnjamo da će vam ovi pokloni pomoći da dugo toplo ljeto bude još duže i još toplije, a da bi ih osvojili iskopajte odgovor na naše nagradno pitanje:
Prošle godine je web stranica Defamer objavila lažni podnaslov filma Bruno koji su prenijele mnoge svjetske stranice pa i naša. Kako je glasio taj naslov?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do 21. srpnja. Nagrade vam stižu poštom, u diskretnom pakiranju. Sretno!

 

Komentari
A: s.p. 23.07.2009 Pogledaj profil

Lažni podnaslov filma je: 'Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt'. Odgovor se nalazi na IMDB-u i Wikipediji, a i u jednom tekstu na našoj stranici. Više sreće u ostalim nagradnim igrama na Filmskom.netu!

A: inas 21.07.2009 Pogledaj profil

nisam našla odgovor na ovo pitanje, nema veze, tko se potrudio, bit će nagrađen :)