Bernal negativac u novom Bourneu? - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Bernal negativac u novom Bourneu?

Bernal negativac u novom Bourneu?

Gael Garcia Bernal mogao bi promijeniti ploču i zaigrati ulogu negativca u 'Bourneovom ultimatumu', 3. filmu o pustolovinama amnezičnog agenta Jasona Bournea.

m.k. 15.10.2006 0 komentara

Bernal negativac u novom Bourneu?

Pustolovine agenta Jasona Bournea kojega muči amnezija naišle su na vrlo dobar odaziv publike već dvaput - prvi put pod redateljskom palicom Douga Limana, a drugi put s Paulom Greengrasom. Treći je nastavak bio neupitan. No, iako je snimanje već počelo, a stara ekipa (Matt Damon, Julia Stiles, Joan Allen, Paul Greengras i novopridošli David Strathairn) potvrdila svoj angažman, još uvijek nije odlučeno tko će glumiti glavnoga negativca, 'superkillera' čiji će se putevi ukrstiti s onima agenta Bournea.

Hollywood Reporter navodi da je studio ponudio ulogu Gaelu Garciji Bernalu, iako pregovori službeno još nisu započeli. Bernal nikada nije bježao od zahtjevnih uloga ('Loš odgoj', 'Amarov zločin', 'Dnevnici Che Guevare'), no u Bourneu bi se mogao pojaviti u netipičnoj ulozi za njega, a pokaže li se film uspješnim, ovog talentiranog glumca možda ćemo i češće viđati na platnima kina. Do kraja godine vidjet ćemo ga u `The Science of Sleep` Michela Gondryja / NASLOVNA /, kao i u Inarrituovu 'Babelu', koji samo što nije došao u naša kina.  

Komentari

Nema komentara.