Bernal i Gondry zzz..... - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bernal i Gondry zzz.....

Bernal i Gondry zzz.....

Michael Gondry finalizira pripreme za svoj 'The Science of the Sleep', a novi u ekipi je perspektivni i vatreni 25-godišnji Gael Garcia Bernal.

m.n. 25.10.2004 0 komentara

Bernal i Gondry zzz.....

Zvijezda 'The Motorcycle Diariesa' Gael Garcia Bernal pridružuje se Gondryijevom novom projektu o kojem smo već pisali, 'The Science of the Sleep'. Mladi je Bernal ulogom Chea podigao podosta prašine i očito našao put do američkog tržišta. Vrele je krvi, sladak, vatren… kladimo se da će uspjeti!

Dvadesetpetogodišnji Meksikanac bljesnuo je 2002. u ulozi pustolovnog i razuzdanog tinejdžera u hitu 'Y Tu Mama Tambien'. Nakon toga prihvaćao je sve neke subverzivne, a za svoje godine i mnogobrojne uloge, pa je igrao svećenika koji napravi dijete tinejdžerki koju je potom poslao na abortus te izazvao salve bijesa katoličke crkve, koja ga nije mazila niti nakon uloge u Almodovarovom 'Lošem odgoju'.

Snimanje 'The Science of the Sleep' treba krenuti krajem godine u Francuskoj. Vrući Mexicano u Gondryijevom će filmu glumiti uz Charlotte Gainsbourg i Alaina Chabata. Scenarij filma još se drži u tajnosti, budući da ga Gondry još uvijek brusi. Jedino što se zna je da će se stalno izmjenjivati prikazi snova i realnosti, a sve to u korist priče o čovjeku koji nauči manipulirati svojim snovima. Glavni lik se neće moći probuditi iz sna jer ga ljudi koje sanja zarobe i drže svojim taocem.

Taj Godnry je totalno opsjednut uvrnutim pričama s kraja stvarnosti! Na naše veliko zadovoljstvo:)

Komentari

Nema komentara.