Ups, koliko zvijezda! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ups, koliko zvijezda!

Ups, koliko zvijezda!

Za početak ajmo samo nabrojiti imena: Brad Pitt, Cate Blanchett i Gael Garcia Bernal pod vodstvom Iñárritua i Arriage.

h.p. 03.03.2005 0 komentara

Ups, koliko zvijezda!

Nema što, zvuči obećavajuće. Meksički redatelj Alejandro González Iñárritu (naslovna fotka) u najsvježijem nam je sjećanju ostao odličnom dramom '21 gram'. Očigledno mu je uspješna suradnja s Pennom, Wattsovom i Del Torom posve otvorila vrata prve glumačke lige, no da budemo posve iskreni: znali smo da će se to skoro desiti, već u trenutku kad je počela odjavna špica njegovog prvijenca 'Pasje ljubavi'. Scenarij za potonji naslov potpisao je Guillermo Arriaga, a kako se i on vezuje uz njihov novi projekt imena 'Babel', vijesti s dobrih kreću na još bolje.

Dečki baš i neće pretjerano razbijati glavu o koncepciji filma. Upotrijebit će prokušani recept paralelnih priča koje se u jednom trenutku, naravno, isprepliću. Ipak, promjena u odnosu na 'Pasju ljubav' ipak ima. Mjesto radnje neće se ograničiti na samo jedan grad i samo jednu državu (svejedno što se radi o njegovom, inspirativnom i uvijek atraktivnom, Meksiku), već će u pričanju priče skočiti i do 'obližnjeg' Maroka, Japana i Tunisa. Velika imena povlače za sobom i velike budžete... Radnju će otvoriti bračni par na odmoru, ali i tragedija koja ga pogađa.

Šture informacije ne otkrivaju tko će odigrati koju ulogu, no kako je riječ o prokušanom i popularnom Brad Pittu, prokušanoj i sve popularnijoj Cate Blanchett te prokušanom i u naletu Gaelu Bernalu te nas sitnice i ne moraju zamarati. Naše će filmske potrebe po imenima i njihovim prošlim djelima dobiti još jednu poslasticu.

Komentari

Nema komentara.