Holivudska burza rada: Glumci! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Holivudska burza rada: Glumci!

Holivudska burza rada: Glumci!

Steve Buscemi progoni par lažnih gej vatrogasaca po Philadelphiji, Christopher Walken oženjen je za gospođu John Travoltu, a Tim Roth bježi od psihopata.

p.h. 24.08.2006 0 komentara

Holivudska burza rada: Glumci!

Steve Buscemi pridružio se castu komedije ''I Now Pronounce You Chuck and Larry'' redatelja Denisa Duggana za koju su scenarij sklopili Alexander Payne i Jim Taylor. Dvojica hetero philadelphijskih vatrogasaca Chuck (Adam Sandler) i Larry (Kevin James) pretvaraju se da su gay par ne bi li iskamčili porezne povlastice, a Buscemi glumi državnog dužnosnika koji ih proganja nastojeći dokazati da muljaju. Dan Aykroyd također se pridružio cast listi u ulozi ±efa vatrogasne stanice, a odvjetnicu lažnog gej para glumi sve popularnija Jessica Biel.

Već smo vam pisali o remakeu Watersovog trash mjuzikla ''Hairspray'' koji je ne tako davno stavljen u ruke redatelja Adama Shankmana. Uloga rasplesane baltimorske debeljuce Tracy Turnblad u međuvremenu je dodijeljena anonimki Nicole Blonsky, a u ulozi njene trashy mame Edne i dalje je John Travolta. Za ulogom oca, Wilbura Turnblada dugo se tragalo, kružile su glasine da je povjerena britanskom glumcu Jimu Broadbentu, no izgleda kako će ulogu Travoltinog muža odigrati najbolji plesač među glumcima - Christopher Walken.

Tim Roth pridružio se cast listama filmova koji stižu od dvojice redateljskih te±ka±a. Prvi je Wong Kar Waieva romantična komedija ''My Blueberry Nights'' koju je isti najavljivao tamo oko minulog Cannesa, a u kojem će se Roth naći zajedno s Judeom Lawom, Natalie Portman i Rachel Weisz. Drugi je Hanekeov remake vlastitoga filma iz 1997., ''Funny Games'' koji smo najavili ovdje, a u kojem će Roth glumiti Georga, koji zajedno sa suprugom Annom (Naomi Watts) i sinčićem odlazi na ladanje, a tamo, zajedno s obitelji, biva podvrgnut psihičkoj i fizičkoj torturi dvojice nasilnih psihopata.
Komentari

Nema komentara.