Travolta i Queen Latifah u remakeu Hairspraya - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Travolta i Queen Latifah u remakeu Hairspraya

Travolta i Queen Latifah u remakeu Hairspraya

Dugonajavljivani remake kultnog Watersovog filma je i službeno 'in production'. Za glavnom glumicom se još traga. Debeljuce, što čekate?

p.h. 06.03.2006 0 komentara

Travolta i Queen Latifah u remakeu Hairspraya

Sjećate se Johna Watersa, oca trasha i samoprozvanog cara lošeg ukusa koji je iznad gornje usne crtao tanke brčiće u čast Little Richarda? Ako uspomene pomalo blijede, sjetite se 'Cecil B. Dementeda' iz 2000. i 'A Dirty Shamea' iz 2004.

New Line Cinema je upravo započeo s recikliranjem prvog Watersovog filma koji nije dobio X oznaku, 'Hairspraya' iz 1988, a u najavljenom mjuziklu čija je režija povjerena Adamu Schankmanu glumit će John Travolta i Queen Latifah. Travolta, koji je karijeru i započeo u mjuziklu ('Briljantin'), nakon trideset godina ponovo će se raspjevati i protresti guzu za ulogu potlačene kućanice Edne Turnbladd koju je u Watersovom originalu odigrao Divine Brown, dok će Latifah utjeloviti Motormouth Maybelle, aktivisticu za ljudska prava i voditeljicu plesnog showa. Producenti muku muče s pronalaženjem glavne glumice koja bi bila dostojna uloge Tracy Turnbladd, tinejđerke buce koju je u originalu sjajno igrala Ricki Lake, a u kazališnoj izvedbi mjuzikla Marissa Jaret Winokur.

Originalna Watersova priča smještena je u Baltimore 1962, a vrti se oko nastojanja ugodno popunjene Tracy da pobijedi na plesnom showu Cornie Collins. Nakon što pobijedi na natjecanju, Tracy koristi svaku priliku da se u svojim političkim govorima suprotstavi rasnoj segregaciji. No, to se ne sviđa njenoj protivnici Amber Von Tussle (njenu majku Velmu u filmu je odglumila Blondie), koja će učiniti sve da skine Tracy s trona. Izlazak filma, s čijim se snimanjem počinje kroz par mjeseci u SAD i Kanadi najavljen je za ljeto 2007.

Komentari

Nema komentara.