Speed Racer na filmu - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Speed Racer na filmu

Speed Racer na filmu

Legendarna japanska animirana serija 'Speed Racer' doživjet će svoje reizdanje u obliku igranog filma, čije se produkcije uhvatio Vince Vaughn pod okriljem Warner Brosa.

27.06.2004 0 komentara

Speed Racer na filmu

Uz izvršnog producenta Davida Lane Seltzera, u istoj će se ulozi naći i glumac Vince Vaughn (nemojte se previše zamarati oko izgovora njegovog prezimena), zvijezda filma 'Dodgeball: A True Underdog Story' iz 2004. godine. Ako vam u glavi ne zvoni na spomen ovog filma, možda ćete se sjetiti Vincea iz filmova 'Starsky & Hutch' ili 'Psiha', naravno, ovog američkog, gdje je glumio Normana Batesa. Osim produciranja, Vince bi u filmu trebao glumiti i jednog od likova zvanog Racer X.

Za one koji ne znaju, kratki info: 'Speed Racer' ili u originalnom nazivu 'Mahha gô gô gô' je japanska animirana serija Tatsua Yoshide iz 1966. godine, koja se već 1967. našla sinhronizirana u Americi i stekla veliki broj fanova. Nakon 20 godina emitiranja, pojavila se ponovo u devedestima, na MTVu i Cartoon Networku. Njena se priča vrti oko osamnaestogodišnjaka zvanog Speed Racer (u originalu Gô Mifune), koji voli brze automobile i utrke, a usput se i bori protiv kriminala. Naravno, san mu je postati najbolji na svijetu, a sve to sa svojom high-tech makinom Mach 5.

Racer X, kojeg će glumiti Vince Vaughn, brat je glavnog lika, koji to ne zna, a također je strastveni trkač. Unatoč tome što i Racer X ima brzi auto i radi čuda za volanom, Vince tvrdi kako se film neće koncentrirati na nabrijavanje publike ludim vožnjama, već će u centru pažnje biti bratski odnosi Speeda i Racer X-a, koji stalno štiti svog bracu, a ne može mu otkriti svoj identitet. Dok čekate film, slobodno skoknite na službene Speed Racer stranice.

Komentari

Nema komentara.