Cunterview video radionice za žene - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Cunterview video radionice za žene

Cunterview video radionice za žene

Petak 13. i petak 20.04 u mami održavaju se 2 video radionice - samo za žene. Prijave su u tijeku, a sve je besplatno.

p.h. 10.04.2007 0 komentara

Cunterview video radionice za žene

Cunterview.net, platforma koja podržava umjetničko izražavanje žena kroz promociju rada umjetnica te organizaciju radionica koje se baziraju na principima razmjene znanja i vještina, organizira 2 besplatne video radionice za žene: cunterview.net radionice: speedvid part 1 i 2.

Radionice će biti rađene na principima razmjena vještina, gdje će više žena koje nešto znaju / nauče skupno i individualno prenositi to znanje dalje. Sve sudionice će dobiti potreban softver, kamere i opremu.

Cilj je u dva trosatna druženja u prostorima net.kulturnog kluba mama (Preradovićeva 18) 13. i 20. travnja od 19.00 do 22.00 sati napraviti (jako) kratki film, a o temi i formi, sudionice će se dogovoriti na radionici.

Pripremni materijali, među kojima i desetminutna škola Roberta Rodrigueza, osnove režije: Planovi i rakursi, kompozicije kadra, kretanje kamere, snimanje i rasvjeta itd. nalaze se na ovoj adresi, a ukoliko želite sudjelovati, prijavite se izravno na mail info@cunterview.net ili gabrijela.ivanov@gmail.com. Sretno!

Komentari

Nema komentara.