Pravac u Booksu na porciju friških scenarija - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Pravac u Booksu na porciju friških scenarija

Pravac u Booksu na porciju friških scenarija

Završena je 4. scenaristička radionica Palunko. Polaznici će predstaviti svoje radove 22.11.2006. u 20.00 u književnom klubu Booksa.

filmski.net 20.11.2006 0 komentara

Pravac u Booksu na porciju friških scenarija

Organizatori scenarističke radionice Palunko dojavili su nam da im je ove godine pristigao rekordan broj prijavljenih sinopsisa za kratke igrane filmove (preko 170), od kojih je za radionicu odabrano dvanaest najboljih.

Radionica je održana u sklopu  Zagreb Film Festivala, uz stručno vodstvo troje mentora - Irene Krčelić, Gorana Tribusona i Tomislava Zajeca.

Kako bi što bolje svladali vještinu javne prezentacije svoga projekta polaznici će prethodno proći dvodnevnu radionicu pitchinga, nakon čega će se predstaviti publici u Booksi*, i to posebno filmašima, producentima i redateljima u potrazi za mladim scenaristima.

Poslušajte 12 friških filmskih priča od kojih je jedna (najbolja po mišljenju mentora) već odabrana za realizaciju i premijerno će biti prikazana na slijedećem Zagreb Film Festivalu dok ostale željno iščekuju sličnu sudbinu!

Organizacija i realizacija
Hrvatski filmski savez
u suradnji sa Zagreb Film Festivalom

*Književni klub Booksa nalazi se u Martićevoj 14d.

NASLOVNA 'Mišolovka', film snimljen prema najboljem Palunkovom scenariju iz prošle godine. Scenaristica je Iva Ilakovac, a redatelj Vjeran Pavlinić.

Komentari

Nema komentara.