Dobri filmaši ljetuju na Zlatiboru - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Dobri filmaši ljetuju na Zlatiboru

Dobri filmaši ljetuju na Zlatiboru

Studirate produkciju, režiju, kameru, dizajn zvuka ili montažu, sudjelovali ste u produkciji dokumentarca? Evo idealnog ljetnog kampa za vas.

p.h. 06.03.2007 0 komentara

Dobri filmaši ljetuju na Zlatiboru

U organizaciji Nezavisnog filmskog centra 'Filmart', od 04. do 23. 08. 2007. godine, na Zlatiboru, (Srbija) održava se II Međunarodni studentski filmski kamp 'Interakcija - Zlatibor 2007'.

Tijekom kampa, kroz interakciju s lokalnom zajednicom, 20 studenta iz 14 zemalja, snimit će četiri dokumentarna filma na teritoriju četri općine zapadne Srbije (Zlatibor, Užice, Arilje i Čačak). Osim toga, sudionike čekaju i tri radionice na temu produkcije i režije dokumentarnog filma koje vode profesori filmskih škola iz zemlje i inozemstva, 'Susreti' u sklopu kojih sudionici predstavljaju kulturu zemlje iz koje dolaze, 'Multimedijalni šator' - aktivnosti interakcije između lokalne zajednice i učesnika iz inostranstva, kao i ostale slobodne aktivnosti, poput postavljanja 'Putokaza prijeteljstva'.

Možete se prijaviti ukoliko:

Studirate produkciju, režiju, kameru, dizajn zvuka ili montažu
Sudjelovali ste u produkciji bar jednog dokumentarnog filma
Govorite engleski jezik
Popunite prijavni obrazac ispravno, na engleskom jeziku
Ukoliko ste zainteresirani, najprije pročitajte INFORMATOR (informacije o kampu), a zatim popunite PRIJAVNI OBRAZAC i pošaljite na e-mail interaction@eunet.yu

Uz popunjenu prijavu, u prilogu, pošaljite i svoju fotografiju i to do 15. 04. 2007., a sve detaljno možete proučiti sami, na službenim stranicama.

Dokumentarni film 'Čvor', redatelja Darka Sokovića/NASLOVNA/, koji je prikazan minulom ZagrebDoxu nastao je tokom 1. Međunarodnog studentskog filmskog kampa 'Interakcija-Zlatibor 2006'.

Komentari

Nema komentara.