Palunko utorkom! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Palunko utorkom!

Palunko utorkom!

Sutra, 27.03. u 19.00 sati u maloj dvorani kina Tuškanac saznajte sve što vas zanima o scenaristici iz prve ruke - od Ognjena Sviličića.

p.h. 26.03.2007 0 komentara

Palunko utorkom!

Palunko utorkom, serija razgovora sa domaćim scenaristima koji se jednom mjesečno održavaju u maloj dvorani kina Tuškanac ide dalje...

Nakon što je Antonio Nuić prošlog mjeseca napunio malu dvoranu kina Tuškanac, ovog mjeseca, točnije 27.03. na istom mjestu u 19.00 sati na raspolaganju vam stoji Ognjen Sviličić, autor filmova 'Oprosti za kung fu' i 'Da mi je biti morski pas' te friškog 'Armina', koji se nakon berlinske premijere počeo prikazivati i u Zagrebu. Osim toga Ognjen Sviličić snimio je i nekoliko TV filmova, a kao koscenarist potpisao je filmove 'Što je Iva snimila 21. listopada 2003.' i 'Put lubenica', a za neke od svojih filmova napisao je i glazbu.

Palunko utorkom projekt je Hrvatskog filmskog saveza, zamišljen kao mjesto na kojemu svi koji se bave ili žele baviti scenaristikom mogu saznati sve ono što nikada nisu imali prilike pitati pisce naših filmova direktno od njih!

Razgovori su otvoreni za sve zainteresirane koji žele doznati o tome kako se scenarijima bave naši etablirani autori.

Komentari

Nema komentara.