Scenaristi! Palunko zove na natječaj! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Scenaristi! Palunko zove na natječaj!

Scenaristi! Palunko zove na natječaj!

4. scenaristička radionica Palunko odvijat će se za vrijeme ovogodišnjeg ZFF-a /16.-21.10./. Pošaljite priču SMSom i natječite se!

p.h. 22.09.2006 0 komentara

Scenaristi! Palunko zove na natječaj!

Raspisan je natječaj za 4. scenarističku radionicu 'Palunko', koja će se održati za vrijeme trajanja predstojećeg Zagreb film festivala, od 16. do 21. listopada.

Ukoliko se želite okušati u vještini sklapanja scenarija, pošaljite SMS (160 znakova) u kojem ćete sročiti zamisao o svom kratkom igranom filmu. Poruku pošaljite na broj 091/70 91 250 do 06. listopada.

Žiri će u predselekciji odabrati 30 najboljih ideja, od kojih će se do 13. listopada napraviti kratki sinopsisi. Dvanaest autora najsuvislijih sinopsisa dobit će priliku sudjelovati u radionici koju će voditi Tomislav Zajec, asistent na Odsjeku dramaturgije Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu, scenaristica Irena Krčelić i književnik Goran Tribuson.

Nakon svršetka radionice voditelji će odabrati najbolji scenarij i dodijeliti autoru ili autorici pet tisuća kuna za snimanje filma u proizvodnji Hrvatskoga filmskog saveza i Propeler filma, a isti će biti praizveden na sljedećem ZFFu.

Prošlogodišnji pobjednik, film 'Mišolovka' Ive Ilakovac, prikazat će se na ovogodišnjem ZFFu, u konkurenciji hr debitanata - u programu Kockice.

Više informacija prikupite na službenom siteu.

Komentari

Nema komentara.