Monica Bellucci na jesen mama - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Monica Bellucci na jesen mama

Monica Bellucci na jesen mama

Francuski je 'Le Parisiene' objavio vijest da je glumica Monica Bellucci trudna, a rođenje djeteta očekuje se na jesen.

14.03.2004 0 komentara

Monica Bellucci na jesen mama

Otac je, naravno, suprug Vincent Cassel, francuski glumac s kojim je Bellucci u braku od 1998. godine. Upoznali su se na snimanju filma 'L'Appartement', romantične avanture iz 1996. godine koja je presudila u korist njihove ljubavi.

Kasnije su se još nekoliko puta pojavili zajedno u filmovima, u 'Comme Mi Vuoi' (1996), 'Dobermanu' (1997) i 2003. u pomalo šokantnom filmu 'Nepovratno' (naslovna fotografija) redatelja Gaspara Noe, a u travnju bi se u francuskim kinima trebao pojaviti i posljednji njihov zajednički film 'Tajni agenti' redatelja Frederica Schöndorffera.

Bračni par u 'Dobermanu'

Kako se u posljednje vijeme u žutim glasilima često mogu pročitati razna naklapanja o krizi u njihovom braku, čini se da je Monicina trudnoća došla u pravi trenutak da ih sve razuvjeri. Glumica je presretna, a trbuščić joj se već pomalo nadzire.

Dijete bi se trebalo roditi na jesen i to u Francuskoj, po njenoj želji. Ne zna se zasigurno koliko ova rođena Talijanka ima točno godina, naime dostupno je nekoliko istih datuma, ali i nekoliko različitih godina rođenja. Negdje se navodi 1964., a negdje 1968. ili 1969. Dakle, fatalna Monica ili je debelo u 40oj ili se boji se onoga čega i sve filmske dive - godina i starenja.

Komentari

Nema komentara.