Protest trudne Monice Bellucci - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Protest trudne Monice Bellucci

Protest trudne Monice Bellucci

Prekrasna glumica odlučila se u šestom mjesecu trudnoće gola slikati za naslovnicu 'Vanity Faira' kako bi protestirala protiv talijanskog zakona o umjetnoj oplodnji. 

16.07.2004 0 komentara

Protest trudne Monice Bellucci

Monica Bellucci priključila se nekolicini budućih majki koje su u poodmakloj trudnoći stale pred objektive fotografa. No, ona to nije učinila kako bi pokazala svoje i dalje savršeno tijelo – ona se pobunila protiv novog strogog zakona o majčinstvu.

Tako će talijansko izdanje mondenog časopisa 'Vanity Fair' ovaj mjesec osim Monikinih fotografija donijeti i intervju u kojem izravno napada diskriminatorni zakon o omjetnoj oplodnji. 'U Italiji je dovoljno da žena nije vjenčana u crkvi i nema sve sakramente pa da joj uskrate mogućnost da zatraži pomoć stručnjaka za umjetnu oplodnju', pobunila se glumica. Smatra da je velika nepravda što se zbog vjerskih opredjeljenja i predrasuda ograničava 'ženino sveto pravo' na majčinstvo i djecu.

I tako ona sveudilj protestira,

36-godišnja glumica govorila je i o svom iskustvu s trudnoćom i koliko ju je ono promijenilo. 'Iskustvo trudnoće utječe na podsvijest. Ne osjećam se ni jako ni slabo, nego uravnoteženo. Ne bih htjela biti ni na kojem drugom mjestu, raditi nešto drugo ni imati drugačije tijelo,' zadovoljno je komentirala. Foto session bez odjeće zasigurno joj nije bilo neugodno ili novo iskustvo obzirom da se zgodna Talijanka može pohvaliti odličnom figurom.

uz punu pomoć fotografa, rasvjete, stiliste, šminkera, kola hitne pomoći.......

Govorila je i o svojem tijelu prije trudnoće, te o svojim majčinskim porivima: 'Činilo mi se pogrešnim, gotovo besmislenim, što su moje grudi netaknute i što mi trbuh izgleda kao kad sam imala osamnaest godina.. Ja sam živjela, a moje tijelo nije. Moje grudi ne postoje samo da bi na njima lijepo izgledale dekoltirane haljine.'

Monica i njen suprug, francuski glumac Vincent Cassel s nestrpljenjem očekuju ro?enje djevojčice koju bi roda trebala donijeti u listopadu.

Komentari

Nema komentara.