Nema sretnih priča - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nema sretnih priča

Nema sretnih priča

Hollywood je u depresiji - pogledajte samo najnovije projekte: antičke i moderne tragedije, nesretne ljubavi, piromani, ubojice... Crnjak do crnjaka!

z.m. 18.05.2009 0 komentara

Nema sretnih priča

Nakon osvojenog Oscrara Marion Cotillard posvetila se velikim holivudskim projektima poput 'Public Enemies' i 'Nine', ali pronalazi vremena i za svoju domovinu Francusku i tamošnje mlade i nadobudne filmaše. Pristala je glumiti u filmu perspektivnog Guillaumea Caneta ('Očeva tajna') koji će režirati tragikomediju 'Les Petits Mouchoirs' (Malene maramice). Priča prati grupu prijatelja koji već godinama ljetuju zajedno, a najavljuju je kao miks velike komedije i velikih emocija.

Ralph Fiennes pridružuje se vojski glumaca koji postaju redatelji. Za svoj prvijenac odabrao je adaptaciju Shakespeareove tragedije 'Koriolan' o rimskom generalu u kojoj će angažirati Williama Hurta, Vanessu Redgrave i samoga sebe u glavnoj ulozi. Najzanimljivije od svega je što će se film snimati iduće godine na lokacijama u Srbiji i to po scenariju Johna Logana ('Aviator').

Tilda Swinton na bježi od teških tema i mračnih scenarija – glumiti će u adaptaciji romana Lionela Shrivera 'We Need to Talk About Kevin'. Priča je to o zaposlenoj majci koja odgaja problematičnog sina Kevina. Kevin je sve samo ne 'mamino zlato' i dovodi je do živčanog sloma, a zatim u svojoj srednjoj školi napravi pravi pokolj.

Naslovnica knjige Lionela Shrivera

Psihološki triler 'Stone' ponovo će ujediniti Edwarda Nortona i Roberta De Nira (glumili su u 'Tko je kome smjestio'), a pridružiti će im se i Milla Jovovich koja će igrati Nortonovu suprugu. On glumi osuđenog palikuću, a De Niro socijalnog radnika zaduženog za njegovu uvjetnu kaznu.

Monica Bellucci priključila se ekipi filma 'The Sorcerer's Apprentice' koji zvuči poput Harrya Pottera za odrasle. Film se već snima u New Yorku pod redateljskom palicom  Jona Turtletauba, a naslovnu ulogu čarobnjakovog naučnika ima Nicolas Cage. Monica će glumiti njegovu davno izgubljenu ljubav, također čarobnjakinju. Posve logičan odabir uloge za ženu koja izgleda tako… čarobno!

Komentari

Nema komentara.