Bond na burzi rada - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Bond na burzi rada

Bond na burzi rada

Što jadni Bond može raditi kada ostane bez posla? Pa neka iskoristi svoja vještine: zna voziti aute i avione, naručivati piće i seksati se sa zločestim curama!

s.p. 23.04.2010 0 komentara

Bond na burzi rada

Ako mu ne daju da snima filmove, što jedan agent s dozvolom za ubijanje može raditi? Prenosimo par savjeta jednog britanskog časopisa koji savjetuje Jamesa Bonda koje poslove bi trebao prihvatiti nakon posjeta burzi rada:

1. Žigolo
Zlobnici bi rekli da je ovo idealni posao za Bonda - ionako je većinu filmova proveo u krevetima raznih žena, a nije ga uopće zanimalo jesu li negativke ili pozitivke! U posljednje vrijeme gledamo senzitivnog Bonda koji nema vremena za seks, ali nema veze - on samo igra ulogu 'nedostupnog dečka'. Glavni problem je da Bond neće imati puno preporuka u CV-u za ovaj posao - žene s kojima je spavao obično bi završile mrtve!

2. Instruktor vožnje
Bond je svašta vozio u svojoj karijeri - brojne aute, motore, avione, brodove...Kao instruktor vožnje Bond bi mogao naučiti svoje učenike brojne korisne stvari. Recimo - kako ispaliti rakete iz auta u jednosmjernoj ulici!


Bond se zna utrkivati i u vodi!

3. Učitelj dobrog ponašanja
Ako bogataška djeca trebaju savjete gospodina s iskustvom, tu je uvijek Bond. On najbolje zna kako se živi na visokoj nozi, zavodi elegantne cure i razgovara s najmoćnijim ljudima na svijetu. Osim toga, on je stručnjak kada treba naručiti martini, a patentirao je i najpoznatiji način predstavljanja kod upoznavanja...

4. Prodavač
Bond je koristio toliko modernih vozila, pištolja i raznih gadgeta da bi vrlo lako mogao raditi kao prodavač autiju, oružja i razne sofistirane opreme, osobito one za špijuniranje. A kažu da i za dobrog prodavača treba imati 'nagon ubojice' pa je onda Bond idealan izbor za ovu profesiju.

5. Jason Bourne 
Ako će mu nedostajati posao ubojice špijuna, Bond bi mogao nastaviti djelovati kao Jason Bourne. Samo u tom slučaju mora odbaciti rad u državnoj službi i početi raditi kao privatnik, a umjesto spovođenja desničarske politike zaštite britanskih nacionalnih interesa morat će početi razotkrivati imperijalističke spletke u obavještajnoj zajednici. I neka zaboravi na korištenje auta s pomagalima i počne vježbati trčanje - u vrijeme recesije imat će na raspolanju samo dobru tjelesnu kondiciju...

Izvor: Empire

Komentari

Nema komentara.