Pričice od kojih i vaši idoli crvene - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Pričice od kojih i vaši idoli crvene

Pričice od kojih i vaši idoli crvene

Ili kako izgleda idealna partija golfa Sylvester Stallonea te koji je to nadimak zaslužio Colin Firth na snimanju Djevojke s bisernom naušnicom.

23.02.2004 0 komentara

Pričice od kojih i vaši idoli crvene

Osamdesete i početak devedesetih godina slavile su glamur i zvjezdano ponašanje, nemoguće zahtjeve razmaženih glumaca te napuhavali njihove veličine do neslućenih granica. A glumci su se prilagodili natječući se tko će imati bizarnije i neuobičajenije prohtjeve.

Sylvester Stalone, predvodnik tadašnjih hollywoodskih 'musculus trupa', nije zaostajao. Nakon što je proživio klasični scenarij: prvo pornić (meka vrsta pod imenom 'Party at Kitty's and Studs', kasnije prigodno primenovan u 'The Italian Stallion'), a tek onda filmić, mašta mu se razmahala, a slava dala krila. Igranje golfa bila mu je omiljena razbibriga, a poznati egzotični model najdraža meta. Naime, Sly je trenirao u uredu moćnog hollywoodskog producenta, a ljepotica je sjedila na podu - raširenih nogu.

Colin Firth, britanski glumac kojemu bi agent trebao hitno zabraniti uzastopno kostimirano pojavljivanje u nacionalnim, povijesno-epskim filmskim pričama, zaradio je ne baš laskavi nadimak od kolega sa snimanja kostimirane (eto!) biografije slikara Johannes Vermeera 'Djevojka s bisernom naušnicom'. Firth je bio toliko omražen da su ga prozvali Colin The Cunt.

www.popbitch.com

Komentari

Nema komentara.