Evo trailera za The Expendables! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Evo trailera za The Expendables!

Evo trailera za The Expendables!

Tko može pobijediti ekipu boraca u kojoj se nalaze Sly Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke i Jet Li?

s.p. 14.10.2009 0 komentara

Evo trailera za The Expendables!

Konačno je izišao trailer za jedan od najiščekivanijih akcijskih filmova - 'The Expendables'! Redatelj, scenarist i glavni glumac je Sylvester Stallone, a film je važan jer u njima glumi čitavi 'Hall of Fame' akcijskih glumaca: Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Jet Li i Eric Roberts. Da zabava bude potpuna, u Stalloneovom filmu nakratko će se pojaviti i guverner Schwarzenegger, a malu ulogu je prihvatio i Bruce Willis.


Trailer za 'The Expendables'.

Schwarzenegger navodno glumi generala, umirovljenog zapovjednika Expendablesa - skupine plaćenika koju Bruce Wilis unajmljuje da svrgne zločestog južnoameričkog diktatora. Ekipu superboraca predvodi Sly Stallone koji bi se navodno trebao naći u istoj sceni sa Schwarzennegrom i Stalloneom!

Trailer otkriva da film ima puno šore, malo šege, a ima i nešto ševe, tj. ljubakanja sa zgodnom i plemenitom mještankom. Dio ljubitelja akcije jedino žali što Stallone u ovaj film nije uspio ubaciti još i Seagala, Van Dammea i legendarnog Chucka Norrisa koji bi napravili najveće akcijsko okupljanje ikad! No, i bez njih imamo impozantnu ekipu boraca koji će svoje sposobnosti pokazati na američkoj premijeri filma zakazanoj za kolovoz 2010. Strpljenja, strpljenja...!

Komentari

Nema komentara.