Ay caramba, Rambo 5! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ay caramba, Rambo 5!

Ay caramba, Rambo 5!

Nakon rodne Amerike, Vijetnama, Afganistana i Burme, nepobjedivi Rambo odlazi u zemlju sombrera i tequile spašavati mlade djeve u nevolji.

s.p. 31.08.2009 0 komentara

Ay caramba, Rambo 5!

Sada je i službeno potvrđeno da John Rambo peti put kreće ubijati zločeste momke. Nakon 'Johna Ramba' iz 2008. koji je zaradio oko 150 milijuna $ širom svijeta, Nu Image/Millennium opet angažira Sylvestera Stallonea da režira i glumi u filmu o ratnom veteranu koji je pravi stroj za ubijanje.


Sylvester Stallone pokazuje kako se snima akcijski film.

Snimanje počinje u proljeće, a Rambo će se u ovom nastavku boriti protiv švercera droge i trgovaca ljudima. U jednom od podzapleta filma Rambo će spašavati mladu djevojku otetu kod američko-meksičke granice, a prijašnji tračevi nagađali su da je riječ o Rambovoj kćerki.

Istovremeno, Nu Image/Millennium dovršava postprodukciju još jednog Stalloneovog akcijskog filma, 'Expendablesa' u kojem Slyu društvo prave mnoge druge akcijske zvijezde (Statham, Rourke, Willis). Taj film poslužit će Stalloneu kao dobra reklama koja potvrđuje da je akcijska zvijezda 80-tih još živa i aktivna - i u 64. godini života!

Komentari

Nema komentara.