Nema više Ramba! (zaozbiljno) - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nema više Ramba! (zaozbiljno)

Nema više Ramba! (zaozbiljno)

Rambo odlazi u mirovinu, a njegovi fanovi mogu očekivati samo produženu verziju zadnjeg filma. Sada su u modi 'The Expendables'!

s.p. 03.05.2010 0 komentara

Nema više Ramba! (zaozbiljno)

Stallone je objavio kako više ne planira snimati nove filmove o Rambu! Zadnje vijesti najavljivale su snimanje 'Ramba 5' koji se trebao odvijati na američko-meksičkoj granici, a sada Stallone izjavljuje da je završio s tim junakom i '99% je siguran' da više neće snimati nove nastavke. Sly kaže da je zadovoljan sa zadnjim filmom koji je pokazao kako građanski rat može biti krvav, a očito je ponosan i na svoj angažman za ljudska prava u Burmi.

S druge strane, Sly nije u potpunosti gotov s tim Rambom - trenutačno radi na montaži redateljske verzije 'Johna Ramba' s 12 minuta restauriranog materijala. Zanimljivo je da će se među tim novim scenama naći i Rambov govor junakinji filma u kojem objašnjava kako je upropastio svoj život. Ratnik će malo i filozofirati o tome kako je rat normalno stanje, a mir samo iznimka, pa će na svoje doći i ljubitelji dramskih scena.

'John Rambo' je inače zaradio više od 100 milijuna dolara, pa se zato stalno i najavljivalo kako će Nu Image/Millennium sigurno snimati nastavak. No, isti producenti pokrenuli su projekt 'The Expendables' u kojem brojne akcijske zvijezde predvodi baš Stallone, pa se čini da će serijal o Rambu zamijeniti novi serijal u kojem je Sly samo prvi među jednakima...

Komentari

Nema komentara.