Arnie i Sly se nevjerojatno vole - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Arnie i Sly se nevjerojatno vole

Arnie i Sly se nevjerojatno vole

Stari akcijski suparnici postaju partneri u - indijskoj romantičnoj komediji! Uloge nisu velike, ali će zbratimiti Bollywood i Hollywood.

s.p. 23.06.2008 0 komentara

Arnie i Sly se nevjerojatno vole

Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stallone -  konačno zajedno na ekranu! Pročulo se kako će Sly, a zatim i Arnie, nastupiti u bollywoodskom visokobudžetnom fimu, i to - u romantičnoj komediji. Romansa Schwarzeneggera i Stallonea? A ne, 'Incredible Love' je priča o indijskom kaskaderu koji traži svoju pravu ljubav, a glavni glumci bit će indijske zvijezde Ashkay Kumar i Kareena Kapoor. A gdje su tu Sly i Arnie? Pa, izgleda da će njihov glavni zadatak biti da glume sami sebe, pa nemojte očekivati konačni obračun Ramba i Terminatora

Stallone će vjerojatno imati veću ulogu, a ni on ni Schwarzenegger neće biti glavne primadone u filmu. S obzirom na priču filma, glavni lik filma bi kao kaskader vjerojatno trebao mijenjati Stallonea u akcijskim scenama, a Schwarzenegger se može pojaviti u ulozi glumca, ali i u ulozi guvernera Kalifornije. Već svi komentiraju kako je to još jedno ponovno spajanje zvijezdi iz osamdesetih, motivirano isključivo novcem.


Arnord Schwarzenegger PROTIV Sylvestera Stallonea - film koji bi publika radije gledala.

Nakon neuspjeha posljednjeg Ramba u kinima, Stallone treba financijsku injekciju, a Schwarz se bori da kao guverner dovuče što više filmskih produkcija na snimanje u Hollywood. Tako ni Stallone ni Schwarzenegger za ovaj film neće trebati putovati u Indiju, nego će snimati u studijima Universala, te u kompleksu Kodak Theatrea, mjesta gdje se dodjeljuju Oscari.
   
Film tako ulazi u povijest ne samo kao prvo gostovanje velikih američkih zvijezdi u bollywoodskom filmu, već i kao prvi indijski film koji se snima u studijima Universala, i to s najvećim budžetom u povijesti Bollywooda - oko 20 milijuna dolara. Redatelju filma Sabiru Khanu ovo je prva režija, no nitko i ne očekuje previše umjetnosti u ovom filmu, već samo puno zabave i puno indijskih i američkih zvijezda. A na spajanje Stallonea i Schwarzeneggera najbolji komentar dao je jedan filmofil koji je u svom postu zaključio: 'Ovo bi bila odlična vijest...da je 1989.!'

Komentari

Nema komentara.