Larsova logika - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Larsova logika

Larsova logika

Na snimanju kontroverznog filma 'Dogville', dražesna Nicole Kidman imala je prilike pobliže upoznati ne baš jednostavnog redatelja Larsa Von Triera.

10.02.2004 0 komentara

Larsova logika

Iako je Nicole prije snimanja bila vrlo sretna što je baš ona odabrana za suradnju s kultnim redateljem, njezino prvotno oduševljenje je brzo splasnulo. Ispostavilo se da za suradnju s ekscentričnim Trierom treba puno strpljenja i živaca jer on nijednog glumca ne tretira kao zvijezdu. Naprotiv. (Sjetimo se drame i bure u izvještajima sa snimanja 'Ples u tami' s Bjork u glavnoj ulozi!)

Ulogu Grace, koju Nicole ima u 'Dogvillu', redatelj je osmislio prema svojoj predodžbi o toj slavnoj glumici. A Grace u filmu brutalno siluju, ali i ona se zna osvetiti. Lars je glumcima ostavio potpunu slobodu, tako da ih čak nije htio niti usmjeravati kako da odigraju određene scene.

Cijela atmosfera na snimanju i redateljevo ignoriranje navodno su do suza isprovocirali Nicole. Kako prenosi Popbitch, glumica se pred kraj snimanja slomila i u suzama upitala Larsa što bi trebala učiniti da mu se svidi. Njegov odgovor bio je i više nego precizan: 'Poševi me i daj mi sav svoj novac!'. Možda, ali samo možda, je to i razlog što je Kidman odustala od daljnjeg angažmana u Trierovoj američkoj triologiji koja se nastavlja s filmom Manderlay.

Njihov budući zajednički projekt? Nikadville.

Komentari

Nema komentara.