Spielberg snima prave vanzemaljce - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Spielberg snima prave vanzemaljce

Spielberg snima prave vanzemaljce

Veliki redatelj već je snimio hrpu filmova o vanzemaljcima, a sada traži istinski video dokaz da oni postoje.

s.p. 05.03.2008 0 komentara

Spielberg snima prave vanzemaljce

Steven Spielberg je opsjednut paranormalnim? Pa to je jasno svima koji prate njegovu karijeru, Spielberg osobito voli snimati filmove o NLO-ima i vanzemaljcima. Tako je režirao par legendarnih filmova koji se bave dobrim ('E.T.', 'Bliski susreti treće vrste') i lošim vanzemaljcima ('Rat svjetova'). Zadnji trač koji kruži na Internetu kaže da Spielberg planira osnovati networking koji bi bio posvećen proučavanju paranormalnih i neobjašnjivih pojava. Pripadnici mreže razmjenjivali bi video materijale sa snimkama NLO-a, duhova i ostalih fenomena.

Hm, postoji li dublji razlozi za Spielbergove 'X-Files' sklonosti? E, pa najluđe priče kažu da je jednom doživio opsjednuti hotel u stilu 'Isijavanja', a kažu i da je kao dijete viđao duh mrtvog rođaka. No, glavna preokupacija mu nikad nisu bili duhovi, već vanzemaljci kojima se aktivno bavio na početku karijere. 'E.T.' je tako nastao prema različitim pričama o NLO-ima koje je Spielberg slušao, a perspektivni redatelj je u mlađim danima često govorio o NLO-ima i svjedočanstvima koje je čuo.


Insert iz dokumentarca iz 1977. u kojem Spielberg govori o NLO-ima i o vlastima koje ne otkrivaju sve što znaju.

2005. je zabilježeno kako se Spielberg osjeća razočaranim jer ‘još nije vidio dokaze NLO-a’, dapače, sve je ‘manje i manje snimaka’ i to baš kada toliko puno ljudi ima vlastite kućne kamere. Razočarani Spielberg je tada potvrdio da još vjeruje da nismo sami u svemiru, ali je izjavio da je u svojim 50-tim manje siguran da će to ikada saznati nego što je to bio u 20-tim godinama života. 

Steven je producirao i seriju ‘Oteti’ (‘Taken’) o vanzemaljskim otmicama, a scenaristica Leslie Bohem otkrila je kako joj je Spielberg jednom rekao o tim otmicama: ‘Ako nisu istina, kako to da su sve te priče istovjetne?’ Scenaristica je imala spreman odgovor: ‘Možda zbog tvojih filmova?!’ Ne znamo što je od tračeva o Spielbergu istina, a što plod mašte SF blogera, no znamo jednu stvar. Ako Spielberg ikad uspije snimiti nešto paranormalno, to će biti u visokoj rezoluciji i raskošnoj produkciji, dostojno još jednog Oscara.

Komentari

Nema komentara.