Cruise i Kidman prijateljski - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Cruise i Kidman prijateljski

Cruise i Kidman prijateljski

Slavni bivši bračni par dokazao je na nedavnoj dodjeli Zlatnih Globusa da su i nakon mučnog razvoda ostali u dobrim odnosima.

27.01.2004 0 komentara

Cruise i Kidman prijateljski

Tom Cruise i Nicole Kidman proveli su večer zajedno u ugodnom razgovoru i smijehu nakon što su se slučajno sreli na ceremoniji dodjele nagrada u Beverly Hilton hotelu u Los Angelesu. Par se razveo 2001. godine nakon jedanaest godina provedenih u braku u kojem su usvojili dvoje djece - Connora i Isabellu. Brak im se činio posve skladnim pa su razvod mediji popratili kao gorko iznenađenje.

No, čini se da su loša vremena sada iza njih. Dapače, bili su toliko oduševljeni što se vide nakon mnogo vremena da su se cijelo vrijeme držal postrani od novinara i medijske galame. Na after-partiju Miramaxovog studija potražili su jedan udaljeniji stol za kojim su u miru mogli pročavrljati o novotarijama u njihovim životima.

Očevidci njihovog susreta izjavili su kako nisu došli zajedno na zabavu, ali nisu nimalo oklijevali da se povuku sa strane kad su se kamere ugasile. Nedvojbeno, oni imaju i dalje mnogo toga zajedničkog, a čini se kako nisu preponosni priznati jedno drugom svoje greške.

Ipak, nitko od prisutnih nije uspio načuti o čemu su zapravo pričali i jesu li spominjali svoje veze nakon razvoda - Tomovu s Penelope Cruz ili već bivšu aferu Nicole Kidman s Lennyem Kravitzom.

Komentari

Nema komentara.