Madonna i Nicole K. na liposukciji - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Madonna i Nicole K. na liposukciji

Madonna i Nicole K. na liposukciji

Premda potpuno bezmasne, gej ikona i Diorova muza upisale su se na listu čekanja za liposukciju. Doduše, u hit serijalu o estetskim kirurzima 'Nip/Tuck'.

p.h. 12.03.2007 0 komentara

Madonna i Nicole K. na liposukciji

Madonna i Nicole Kidman spremaju se pod nož, točnije u FX Networkov serijal 'Nip/Tuck' koji u Americi već četvrtu sezonu vrlo sretno živi među obožavateljima dobrog želuca sklonim serijskim bizaricama. I više no sretno, reklo bi se, u prvoj sezoni (2003) 'N/T' je bio najbolje ocijenjeni kablovski serijal među publikom 18-54 godina, a 2005. je dobio Golden Globe za najbolji tv serijal.

'Nip/Tuck' prati dva liječnika - Seana McNamaru (Dylan Walsh) i Christiana Troya (Julian McMahon) na njihovim radnim mjestima. Pih, kažete, toga ima na bacanje. No Christian i Sean nisu obični Hipokratovi sljedbenici, već estetski kirurzi iz sunčanog i okrutnog grada Miamija, a život nisu posvetili, poput njegovih plemenitih 'ER' kolega ili dra Housea spašavanju ljudskih života, već 'popravljanju' njihovih nosina, trbuha, cica, guza i ponekad reproduktivnih organa. 'Nip/Tuck' već i u Hrvatskoj ima pozamašnu obožavateljsku sljedbu, pa potražismo pomoć kod jednog fanatika koji kaže da je sve prikazano vrrlo realistično, pa je Nip/Tuck najbolje gledati ako se spremate na dijetu.


Nip/Tuck

'...Mi obično to gledamo uz večeru, pa kao zatvorimo oči, ali škiljimo kroz prste. Njih dvojica su najbolji frendovi: Jedan je ljiga, drugi nije i imaju tu ordinaciju, ali uvik im se neko sranje uvali, pa onda malo mimo zakona rade operacije da ne upadnu u jos veće sranje...' (Slađan, 30)

Ryan Murphy, kreator showa već priprema scenarij za pop kraljicu. Neke ideje već postoje, najviše bi volio vidjeti Madonnu u nekom vrućem zapletu nasuprot njene kolegice i prijateljice Rosie O'Donnel, koja je, otkako se pojavila u vrućoj sceni s Christianom – redovita gošća u serijalu, kaže Murphy. 

U vrtlogu bizarnih intriga koje servira 'Nip/Tuck', osim navodno potpuno obnažene 48-godišnje Madge uskoro bi se mogla naći i Nicole Kidman koja je također veliki fan serijala, a za ulogu se prijavila i Sandra Bullock, koju će u navali većih zvjerki prije noža - na čekanje.

Komentari

Nema komentara.