Ukleta filmska srijeda - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Ukleta filmska srijeda

Ukleta filmska srijeda

Prošla je srijeda bila ukleta za Nicole Kidman i Brucea Willisa. Stradali su svaki na svom setu i izvukli se s blažim ozljedama, a snimke su već on-line...  

p.h. 26.01.2007 0 komentara

Ukleta filmska srijeda

Naš specijal Ukleti filmski setovi ovog je tjedna dobio mali dodatak - Ukleti filmski setovi - srijedom. Srećom po protagoniste - Nicole Kidman i Brucea Willisa, s ne toliko crnim epilogom kao u slučaju ekipe 'Buntovnika bez razloga' Jamesa Deana, Natalie Wood i Sala Minea.

Prvi put nakon dugo vremena Nicole Kidman nije bila na kliničkom odjelu zbog svog dragog, Keitha Urbana, već obrnuto - on je pohodio bolnicu radi nje. Oscarovka je, naime, ove srijede (24.01) na snimanju filma 'The Invasion' u losanđeleskom predgrađu doživjela manju automobilsku nesreću. Nicole je snimala scenu u kojoj Jaguarom bježi od gomile razjarenih zombija, a skupim automobilom nije upravljala sama, već ga je, kao što to obično biva na filmu, drugim vozilom vukao kaskader. Nesretni je vozač u jednom oštrijem zavoju izgubio kontrolu, pa je sirota Nikolina nastavila kretanje u smjeru stupa i – obližnje kante za smeće. Glumica i njen kolega iz scene, 10 godišnji Jackson Bond odvedeni su u obližnji Cedars Sinai Medical Center, odakle su pušteni nakon samo dva sata. Nešto malo duže trebalo je nekome iz ekipe filma da snimku fatalnog sudara pusti u javnost:


Nicolina fatalna vožnja

Zle je sreće isti dan i u istom gradu bio i Bruce Willis koji je zadobio gadne posjekotine na setu filma 'Live Free or Die Hard'. Willisa je kaskader za vrijeme snimanja scene tučnjave udario u čelo i poslao ga na višesatno hodočašće u obližnju bolnicu. Svjedoci događaja tvrde kako Bruce ima poveću posjekotinu izbnad desnog oka.

Willis i Nicole, oboje profesiionalci vratili su se na set već sljedećeg dana.

Komentari

Nema komentara.