Kate Moss samo za Ang Leejeve oči - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kate Moss samo za Ang Leejeve oči

Kate Moss samo za Ang Leejeve oči

Charlize Theron i kokainska Kate kao Dusty Springfield i pratnja mazit će se ispred kamere Anga Leeja.

p.h. 21.02.2006 0 komentara

Kate Moss samo za Ang Leejeve oči

Nakon što je prodrmao svijet svojom 'Brokeback' sagom o gay kaubojima, Ang Lee snima biografsku priču o burnom životu britanske kantautorice Dusty Springfield. Priča se bazira na stvarnoj avanturi pjevačice i žene iz visokog društva koja je neslavno završila slomivši Dustyno srce.

Hollywood u zadnje vrijeme obožava biografske filmove, a Lee će i u ovom filmu upotrijebiti staru dobru formulu: red muzike, red lipstick seksa, a potonjeg, kako najavljuje Ang, u filmu neće pofaliti. Nesretnu Dusty koja je umrla 1999. od raka dojke odigrat će Charlize Theron, a femme fatale iz visokog društva utjelovit će kokainska rekonvalescentica Kate Moss koja je donedavno punila stupce žutih kronika prizorima ušmrkavanja dok je njen, sad već bivši dragi Pete Doherty u glazbenom studiju zarađivao za kruh.

Dok je Charlize stara iskusnjara koja je svoje lezbijsko filmsko iskustvo pomno tesala glumeći serijsku ubojicu sklonu ženama u 'Čudovištu', ali i u 'Glavi u oblacima' gdje se družila s lijepom Penelope, Mossova je dosad glumila isključivo strejterice i to u dvije TV serije ('Blackadder Back & Forth' iz 1999. i 'Inferno' iz 1992.). Nadamo se da će Kate dobro doći stvarno životno iskustvo koje je imala sa Judeovom ex Sadie Frost i da njena filmska karijera neće završiti kao ona njene kolegice 'Crne pantere' Campbell čije se skorašnje ukazivanje zajedno s kolegicom Evom Herzigovom u 'Go Go Tales' Abela Ferrare s veseljem očekuje.

Komentari

Nema komentara.