Jack Nicholson bari Kate Moss - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Jack Nicholson bari Kate Moss

Jack Nicholson bari Kate Moss

Starkelja je još nedavno nabrajao išijas, klonulost, penziju..., ne znamo što je poduzeo, ali nemirni prstići opet su mu se zaljepili za oh-la-la mlađu trebicu.

i.a. 30.09.2004 0 komentara

Jack Nicholson bari Kate Moss

Nije suvišno pripomenuti kako se radi o poznatom modelu kojem rok trajanja polako curi, a ona se svim silama nastoji prebaciti u filmske vode – brijačici Kate Moss. Izuzmemo li na trenutak njegovu sklonost mlađim komadima i njenu komadima uopće, usuđujemo se zamijetiti da bi uzročno-posljedičnom reakcijom njegovi prstići zaljepljeni na njenu malu, oblu stražnjicu mogli nju samu uspješno zaljepiti za filmsku trakicu. Heh, malo smo zločesti, ali c'est la vie!

Glasina se zakotrljala nakon što je 68-ogodišnji hollywoodski kužator izveo 31-ogodišnju englesku partijanericu na fensi večericu u restoran Spice Island u neutralnom New Yorku, što, navodno, nije spriječilo par da izmjenjuje vruće poglede preko stola i pitaj boga što pod stolom ili se ipak, uzevši u obzir reputaciju im, radilo o izmjeni nekih manje legalnih supstanci. Poslije oralnog užitka u javnosti usljedio je poznati scenarij u kojem se par iskrada iz restorana i bježi limuzinom koja ih je cijelo vrijeme čekala... 

Naravno da su se već oglasili i 'brižni prijatelji' pa je procurilo kako Kate '..želi pronaći dečka koji je poznat i bogat pa da takav razumije nju samu..', kao takvu, naravno, a Jack ipak manje komplicira i traži da ona '..bez prevelike gužve uskoči u njegov krevet..'.

Bila to istina ili ne, nas u svakom slučaju zabavlja i sama pomisao na moguću 'suradnju' neumornog dvojca.

Komentari

Nema komentara.