Kako se izliječiti od nimfomanije - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Kako se izliječiti od nimfomanije

Kako se izliječiti od nimfomanije

Nimfomanke/mani i seksoželjnici! U slučaju prevelikog adrenalina, naglog krvnog lijeva i beskompromisne požude slijedite recept Christine Ricci!

m.n. 23.09.2005 0 komentara

Kako se izliječiti od nimfomanije

Iako smo uvijek na strani milosrđa, pravde i potlačenih, protiv svetogrđa te za crkvene vrijednosti i ćudoređe prije svega, ponekad, (ah ponekad kažem!), nam se dogodi da ipak moramo priznati da postoje anomalije u svjetskoj (da ne kažemo božjoj!) konstelaciji.

Hm, da, u nekim slučajevima možemo priznati (s velikim sramom i pečatom božjim na duši!) da nimfomanija (pojava neobuzdane seksualne želje, fuj!) možebitno postoji. Dokaz našim najvećim morama je dotična Christina Ricci, gospojica koja je već u mladosti ulogama jedne od Adams Family izazivala vraga. Bogohuljenje je nastavila i onda kad se ljubila s onom ružnom plavojkom u 'Čudovištu', no mjeru je zaista prevršila ulogom nimfomanke u filmu 'The Black Snake Moan'.

Svim našim tvrdnjama i usrdnim molitvama prilažemo sliku nekog predanog paparazza. Gospođica Ricci je, na svoju tugu i sramotu, zbog te seksualne obijesti i inzistiranja na istoj, doslovno dobila po nosu. Bogobojaznosti radi, netko je odlučio stati na kraj svim Sodomama i Gomorama te razvratu. Uz čestitke ažurnom vjerniku, šaljemo oprost duši kolegama joj Justinu Timberlakeu (tom plavokosom anđelu) i Samuelu L. Jacksonu (tom našem crnom bratu). Amen i pođite u miru!

;) ;) ;)
Komentari

Nema komentara.