Blasfemija iz Hollywooda - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Blasfemija iz Hollywooda

Blasfemija iz Hollywooda

Isuse, Isuse, majka ti je hipijevka, a rođen si u Americi tijekom 70-ih!Stiže nova komedija koja će sablazniti kršćansku Ameriku.

s.p. 27.05.2010 0 komentara

Blasfemija iz Hollywooda

Radnja filma 'Sweet Baby Jesus' odvija se u 1970-ima, a glavna junakinja je Mary (tj. Marija) - trudna hipijevka koja nije začela sa svojim dečkom Joeom (Josipom) kojeg će vjerojatno glumiti Sam Rockwell. Nakon što joj majka uskrati sobu, Marija i Josip za vrijeme Božića odlaze u pansion u američkom gradiću Betlehemu.

'Sweet Baby Jesus' osim provokativne radnje ima i zanimljiv casting - ostarjelu Bette Midler (vlasnica pansiona), popularnu Kim Cattrall iz 'Seksa i grada' (Marijina majka), britansku pjevačicu i glumicu Pixie Lott (Marija), a spominju se i Bill Nighy i Robbie Coltrane.

Film će režirati Peter Hewitt, koji se baš nije proslavio igranim 'Garfieldom', a scenarist je manje poznati Steve Blair. Ova priča o drugom Isusovom dolasku navodno će imati bogato soundtrack s glazbom iz 1970-ih i suvremenim pjesmama koje će vjerojatno izvoditi Pixie Lott. Redatelj Hewitt najavljuje zabavan scenarij koji se bavi pitanjem 'Što biste uradili kada bi se sve ponovilo?', a mi očekujemo ponavljanje protesta raznih kršćanskih udruga.

Komentari

Nema komentara.