Isus Krist se ukazuje u 3D-u - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Isus Krist se ukazuje u 3D-u

Isus Krist se ukazuje u 3D-u

Po Torinskom platnu rekonstruirat će se Isusov izgled, a za Uskrs će se moći i pogledati u 3D-u.

s.p. 15.10.2009 0 komentara

Isus Krist se ukazuje u 3D-u

Ako želite vidjeti kako je stvarno izgledalo Isusovo uskrsnuće, evo prilike da ga pogledate u 3 dimenzije. Sprema se 3D obrada dokudrame 'The Fabric of Life' koja razmatra dokaze Isusovog uskrsnuća. Film producira kompanija specijalizirana za kršćansku i obiteljsku tematiku koja je ime dobila po svojoj najuspješnijoj seriji i zove se - Grizzly Adams Productions.  

Europska kino-distibucija filma poklapat će se s ponovnim javnim izlaganjem Torinskog platna koje je Crkva najavila za proljeće 2010. Iako postoje ozbiljne sumnje u autentičnost Platna, milijuni kršćana vjeruju da je riječ o 'svetom pokrovu' u koji je bio zamotan Krist kod polaganja u grob.

Torinsko platno

Koristeći se laserskom tehnologijom, ekipa nizozemskih znanstvenika uspjela je 2-dimenzionalne fotografije Torinskog platna pretvoriti u anatomski precizan hologram raspetog muškarca. Ta slika će u 3D-u biti prikazana u filmu čija premijera će biti baš oko Uskrsa sljedeće godine, pa će onda i nevjerne Tome moći vidjeti kako je to stvarno izgledalo...

Komentari

Nema komentara.