Niskobudžetni filmovi nisu za pičkice - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Niskobudžetni filmovi nisu za pičkice

Niskobudžetni filmovi nisu za pičkice

…izjavio je William H. Macy nakon što je za vrijeme snimanja zatvorske scene za njegov novi naslov 'Edmont' ostao gol golcat u lisicama. Ključa nije bilo ;)

m.n. 27.07.2005 0 komentara

Niskobudžetni filmovi nisu za pičkice

Talentirani William H. Macy stalno ima nekih nezgodacija s vlastitom golotinjom. Naime, pred neke dvije godine, nakon završetka snimanja filma 'The Cooler' lažni su puritanci iz redova cenzora iz filma izrezali seksi scenu gdje mu iz gaćica vire stidne dlačice. Incident koji se zbio ovih dana nema nikakve veze sa seksom. Macy je, naime, prema Female First-u, za indie film 'Edmont' koji važi za adaptaciju drame Davida Mameta, snimao zatvorsku scenu u kojoj je kao od majke rođen i u lisicama morao marširati po hodniku.

Scena se snimala nekoliko puta, tako dugo dok redatelj Stuart Gordon nije bio zadovoljan. No, kada je asistent produkcije Macyu došao reći da je voljno, otkrilo se da je netko izgubio ključ od lisica. Kako je slavni glumac još neko vrijeme morao trpiti propuh, svoj je kurčić, po uzoru na Chilli Peperse, zaštitio čarapom. Nakon malo paradiranja, ključ je ipak pronađen, a Macy obogaćen za još jedno vrijedno životno iskustvo.

Inače, u filmu 'Edmont' ćemo genijalnog karakternog aktera gledati u ulozi policajca koji napušta svoj dosadašnji stil života te se pridružuje podzemlju. Osim sado-mazo scene s lisičinama i visećom čarapicom, argumentacija za film sastoji se u mladim snagama poput Julie Stiles, Bai Ling, ali i Toma Sizemorea i Marie Cochite Alonso.

Na kraju nam dopustite savjet: ključić od lisica uvijek stavljajte na isto, dogovoreno mjesto ili pak iznad kreveta zabijte neki čvrsti čavao ;)
Komentari

Nema komentara.