Trash i crna - komedija! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Trash i crna - komedija!

Trash i crna - komedija!

Odlična vijest za fanove Stillera i Waughna – megauspješnica 'Dodgeball' dobit će nastavak, a W.H. Macy i Mamet također kuhaju komediju, ali na crno!

filmski.net 30.12.2004 0 komentara

Trash i crna - komedija!

Superzabavna komedija već uigranog dvojca, Bena Stillera i Vincea Vaughna, 'Dodgeball: A True Underdog Story' iliti po naški 'Pazi lopta!', pobrala je ove godine gomilu šuške (kojih 170 milijuna$$$), čak i više no što su se producenti i nadali, pa se sad po dobro zabetoniranom money/money/money principu najavljuje i snimanje nastavka.

Podsjećamo, radi se debitantskom uratku redatelja Rawsona Marshalla Thurbera koji je bio vraške sreće i naletio sa scenarijem na plodno tlo – Bena Stillera, koji se zakačio za projekt i glumački i producentski pa se priča brzo izrealizirala. U drugom bi se dolasku trebala pojaviti gotovo ista ekipa, i glumačka i ona neglumačka, a okvirni datum premijere nije poznat, no kladimo se da nećemo puno čekati, ipak nije 'Dodgeball' tako nezaboravan kako bi mogao sugerirati zveket ovih box office milijuna gorenavedenih.

William H. Macy, uvijek rado gledan gledan glumac iznikao iz te famozne američke indie scene, kojem je by the way do*izdilo i vrišti da hoće velike filmove i puno para, ipak novim projektom nije baš uboo što je tražio. Ali valjda će biti zadovoljen negov 'indie gen'. S priznatom i poznatom ekipom u sastavu: David Mamet scenarist, Stuart Gordon redatelj, Julia Stiles, Joe Montegna, Rebecca Pidgeon, Maria Conchita Alonzo, Bai Lin i Tom Sizemore glumci, trebalo bi započeti snimanje filma 'Edmond'.

Edmond je glavna faca, potpuno klišeizirana uloga gorespomenutog Macyja, koji bi se rado želio 'pronaći', no potraga se ne odvija za šankom nekog downtown birca nego u atmosferi undergound New Yorka gdje je glavnog junaka poslala proročica, a on se prepustio potrazi s velikim apetitom, napuštajući svoj prijašnji život koji kao da nije vrijedio niti pola pišljivog boba.

Komentari

Nema komentara.