Holivudska burza: glumci - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Holivudska burza: glumci

Holivudska burza: glumci

William H Macy je suicidalni producent, Haden Church, Weizs i Quaid sveučilištarci, Sarandon opet protestira, a siroti Strathairn je žrtva tsunamija.

p.h. 13.09.2006 0 komentara

Holivudska burza: glumci

William H. Macy je očajni producent
Macyu ('Magnolija') stoje uloge očajnika, to je primijetio i Steven Schachter, redatelj komedije 'The Deal' i povjerio mu ulogu Charliea Bernsa, suicidalnog filmskog producenta koji obeshrabren serijom teških neuspjeha odlučuje na još jedan, posljednji pokušaj: napravit će visokobudžetnu kino atrakciju od povijesne drame koju je napisao njegov nećak, a glavnu ulogu dodijelit će popularnom Afroamerikancu. Snimanje na setu u Rumunjskoj pretvara se u katastrofu kad Bernsovog glavnog glumca ubiju, a on se zaljubljuje u narogušenu djelatnicu studija (Lisa Kudrow) s kojom smisli novi plan: Snimat će ilegalno i pošto-poto osvojiti Oscara. Snimanje počinje u Rumunjskoj u listopadu, saznajeno s Empire Onlinea.

Dennis Quaid, Rachel Weisz i Thomas Haden Church na sveučilištu
Gorenavedeni glumački trolist glumi u filmu 'Smart People' redatelja početnika Noama Murra. Quaid glumi profesora koji nakon ženine smrti postae ogorčen i zao, ali nakon toga ponovno osjeti unutarnju toplinu kad se zaljubi u bivšu studenticu (Weisz). Još se ne zna točno u kojem svojstvu se Haden Church/NASLOVNA/ pojavljuje, no snimanje počinje u listopadu ove godine.

Susan Sarandon i Chris Evans u borbi protiv WTO-a
Sarandon i Evans ('Fantastična četvorka') pridružit će se castu drame Stuarta Townsenda 'Battle in Seattle' u kojoj je naslovna uloga već povjerena redateljevoj zaručnici Charlize Theron. Film dokumentarnog štiha prati turbulentne antiWTO demonstracije u Seattleu 1999, uoči summita Svjetske trgovačke organizacije. Theron glumi Lou, trudnu ženu koja se ne kriva ni dužna upliće u protestni metež i izgubi dijete. Sarandon, i sama gorljiva aktivistkinja, glumi reporterku koja staje na stranu demonstranata iživcirana senzacionalističkim tonom svog urednika u vezi demonstracija, a Evansova funkcija još nije poznata. Snimanje počinje krajem listopada u Vancouveru i Seattleu.

David Strathairn u tsunami drami
Straithairn ('Laku noć. I sretno') glumi u 'Hereafter', drami Micahela Patwina o posljedicama velikog tsunamija koji je 2004. pogodio jugoistok Azije. Priča, koju je napisao sam Patwin, vrti se oko američkog modnog dizajnera koji na Tajlandu traži ženu i djecu nestale u jeku katastrofe. Producenti namjeravaju uložiti dio profita u dobrotvorne svrhe, prvenstveno za djecu koja su u tsunamiiju ostala siročići. Snimanje počinje na Tajlandu početkom 2007., javlja ComingSoon.

Komentari

Nema komentara.