Nicole se udaje! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Nicole se udaje!

Nicole se udaje!

Ma niste valjda nasjeli? To je bilo samo za igru… prava je istina da će vjenčanje tek glumiti u novom joj filmu 'Wedding Season'.

m.n. 03.12.2004 0 komentara

Nicole se udaje!

Kraljevski bjeloputa Nicole Kidman zaista je neumorna. Najfriškije su vijesti da bi se trebala pojaviti u novom Paramountovom projektu, filmu 'Wedding Season', a i ovdje je riječ, kao i sa svim filmovima koji u naslovu imaju vjenčanje, o romantičnoj komediji, štoviše, adaptaciji romana kojeg je napisala dotična gospica Darcy Cosper. Variety izvještava da to ipak neće biti kenjkavo-patetična uloga kakve obično budu u tim 'ljubav sve pobjeđuje!' filmovima.

Kidmanica će tako igrati Joy Silverman, nepopravljivo ciničnu ženu koja je sa svojim dugogodišnjim partnerom dogovorila da se neće ženiti. Ipak, njihova će lifestyle strategija pasti u vodu nakon što u roku od šest mjeseci budu gosti čak sedamnaest vjenčanja. Roman će adaptirati relativno nepoznata Valerie Breiman, a za sad nam nisu poznati nikakvi ostali podaci.

Sad dok smo vam sve lijepo odverglali, ajmo se podsjetiti na ostale obaveze na koje je pristala Nicole Velika. U 2005. trebala bi se pojaviti u filmu
'Eucaliptus' uz zemljaka joj Russella Crowea, najavila je suradnju s Wong Kar Waiem na projektu 'Lady from Shanghai', već snima komediju 'Bewitched' (naslovna fotografija), a lista se nastavlja s mjuziklom 'The Producers', filmom 'American Darlings' te povrh svega najavom za 'Emma's War' koji bi trebao režirati Tony Scott. Netko nam je to maničan ili pak nema privatan život.

Komentari

Nema komentara.