Histerija! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Histerija!

Histerija!

20 je mišičavih tjelohranitelja čuvalo Nicole Kidman koja se prošetala crvenim tepihom na Chanelovu reviju i promociju multimilijunske kampanje za kultni No5.

filmski.net 09.10.2004 0 komentara

Histerija!

Petak navečer u Parizu bio je rezerviran za reviju nove kolekcije modne kuće Chanel za sezonu proljeće/ljeto, ali je umjesto Karla Lagerfelda ili Anne Wintour ili Linde Evangeliste, glavna zvijezda bila Nicole Kidman. Novo zaštitno lice kućnog parfema No5 je zajedno s redateljem s kojim je radila i na uspješnom mjuziklu 'Moulin Rouge', izazvala totalnu histeriju fotografa koji su se toliko nagurivali u želji za što boljom fotkom da je umalo nastao pravi stampedo.

Plavokosa zvijezda šetuckala je sigurno crvenim tepihom okružena s 20 gromadnih zaštitara i, nimalo u stilu filmske zvijezde koju je glumila u reklamnom spotu koja je od znatiželjnih novinara pobjegla u naručje nepoznatog, naravno, ljepotana, mahala okupljenim znatiželjnicima gladnima glamura i šušura.

Iznos o kojem se šuška kada se govori o troškovima trodnevnog snimanja dvominutnog spota je oko 12 milijuna dolara, a ekipa koja ga je pogledala uzdisala je za elegantnom Nicole, prekrasnim Chanelovim haljinama i nakitom kojeg je nosila  - privjesak s prepoznatljivim logom Chanela izrađen od 687 sitnih dijamanata. Mmmm... Spomenut ćemo samo usputno kako je vrijednost svog nakita iz spota oko 30 milijuna dolara.

Čelnici modnog carstva zadovoljno trljaju ruke zbog planetano poznate glumice koja je pristala biti njihovo zaštitno lice na što su je, po njihovim riječima, nagovarali godinama.

Komentari

Nema komentara.