Oscari su i za studente - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Oscari su i za studente

Oscari su i za studente

Voditelj sljedeće dodjele Oscara, Seth MacFarlane poziva studente filma da sudjeluju na dodjeli - neće uručivati kipiće, ali ih barem mogu pridržati.

s.p. 03.12.2012 0 komentara

Oscari su i za studente

Voditelj sljedeće dodjele Oscara je komičar Seth MacFarlane najavio je natječaj 'The Oscar Experience College Search' koji će se odvijati na Facebook stranici Američke filmske akademije, a cilj je pronaći barem 6 studenata filmskih škola koji su voljni statirati u ceremoniji i uručivati kipiće.

Studenti neće uručivati vrijedne kipiće direktno dobitnicima, nego uglednim prezenterima koji će ih onda na pozornici uručiti sretnicima iz svijeta filma. Prije su taj 'kurirski' posao obavljale hostese, no sada su producenti odlučili privući mlađu publiku.

Studenti koji žele na taj način nastupiti na Oscarima moraju do 19. siječnja ispuniti obrazac prijave i uploadati video pomoću kojeg će odgovoriti na pitanje: 'Kako ćeš ti doprinijeti budućnosti filma?' Dodjela Oscara održat će se 24. veljače 2013., a objavu nominacija možete očekivati 10. siječnja.

Komentari

Nema komentara.