Kidman i Midler - kučke u haljinicama - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Kidman i Midler - kučke u haljinicama

Kidman i Midler - kučke u haljinicama

Nicole Kidman i Bette Midler je ekipa sa snimanja 'The Stepford Wives' optužila da su bile 'kučkaste, zahtjevne dive', što su, možda, prouzročili pretijesni korzeti.

08.06.2004 0 komentara

Kidman i Midler - kučke u haljinicama

Dvije glumice su se odmah po objavljivanju tih glasina obratile medijima i žestoko zanijekale svaku optužbu. Nicolina glasnogovornica rekla je kako glumica ima reputaciju pravog timskog igrača i da se i ovaj put sa svima izvrsno slagala, što je potvrdila i Bettina predstavnica.

Filmska ekipa sa seta 'Stepford Wives' i dalje tvrdi suprotno. Netko od njih izlajao se New York Postu kako se glumice međusobno nisu podnosile i kako je njihova netrpeljivost svima išla na živce. Taj netko rekao je i kako je Bette Midler imala velikih problema s vlastitom nesigurnošću: 'Ona je angažirana da glumi ružno pače i to ju je gurnulo preko ruba. Ponašala se sotonski. Lijepe cure su je tjerale da se osjeća loše, a to se nije promijenilo ni kad su je preobrazili u ljepoticu.' Bettina jezičavost također je mnogima bila iritantna: 'Ona preispituje sve. Puno argumentira i traži beskonačne rasprave. Totalni je davež.'

'Stepford Wives' je komični remake istoimenog trilera iz 1975. godine. Nicole Kidman glumi Joannu Eberhart, uspješnu newyorčanku koja zbog braka napušta poslovnu karijeru i odlazi živjeti u predgrađe. Preobražava se u kućanicu, a glavna zanimacija joj je promatranje ulickanih susjeda koje čak i vježbaju u visokim petama i glavna im je preokupacija vlastiti izgled. Glenn Close glumi predvodnicu vječno nasmiješenih susjedica čijeg društvance zbog neuglednog izgleda izopćava lik Bette Midler.

Mile žene iz Stepforda

Sve glumice su se pobunile kada su saznale da će na snimanju morati nositi tijesne korzete kako bi što više bile u stilu mode iz '50-tih godina prošlog stoljeća. No brzo su promijenile mišljenje, kako kaže kostimografkinja Ann Roth: 'Kad im korzetima i remenjem suzite struk za desetak centimetara i napravite im duge noge - nijedna se glumica ne buni.'

Kostimi u filmu su ženstveni, ali sladunjavi do boli. Sve sami volančići, cvijetni uzorci, mašnice - kao da je u njima koncentriran ovogodišnji trend šarenih krpica. Ipak, kostimografkinja Roth nije se povodila za trendom jer je odjeću za ovaj film dizajnirala pred godinu i pol dana, dok je svjetski trend bila militantna odjeća. Vidjet ćemo da li će joj ideje za ovaj film donijeti Oscara kao 1997. za kostime iz 'Engleskog pacijenta'.

Glumice iz filma naposlijetku su se povjerile Associated Pressu da im se jako sviđa njihov izgled u 'Stepford Wives'. Midler je opet argumentirala: 'Tako mi zlo od crne. Mogu nositi smeđe, mogu nositi plavo. Crno više ne mogu. Ne paše mi uz kožu.' S njom se ne slaže country pjevačica Faith Hill, koja također ima ulogu u filmu. Ona, pak, obožava crno. Glenn Close se opredijelila za 'bež i mišje sivo', a Kidman nije komentirala. Njoj je ionako svejedno za boju, sve dok je Chanel.

Komentari

Nema komentara.