Ukradene zvjezdane gaćice - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Ukradene zvjezdane gaćice

Ukradene zvjezdane gaćice

Neki drznik je na setu filma 'In Her Shoes' ponovo ukrao gaćice Cameron Diaz, ali to je mala nevolja u usporedbi s nosom kojeg je smrskala na surfanju.

27.05.2004 0 komentara

Ukradene zvjezdane gaćice

Na filmskim setovima holivudske zvijezde žive u mnogo neglamuroznijem okruženju nego inače - svatko dobije svoju kamp-prikolicu, što nije baš idealan smještaj ako želite malo privatnosti. Cameron Diaz je svoju privatnost čvrsto odlučila zaštititi pa je unajmila tjelohranitelja i povjerila mu neobičan zadatak: 'Pazi na moje gaćice.'

Zvijezda 'Charlijevih anđela' i 'Shreka' nije bez razloga postala paranoična. Netko je ušetao u njenu prikolicu i iznio vrlo intimni dio glumičine garderobe - gaćice. Imdb je objavio da je neimenovani član filmske ekipe uhvaćen dok je u džepu švercao Cameronino donje rublje iz prikolice. Nisu precizirali je li otuđeni predmet bio čipkast ili pamučan, ali su otkrili da je bezobrazni lopov otpušten na licu mjesta.

Cijeli incident je vrlo uzrujao glumicu jer je već prije imala problema s donjim vešom koji bi 'prošetao' iz ladice. Zato je odlučila poduzeti mjere opreza i unajmiti osobnog čuvara gaćica. Šok koji je pretrpjela zbog gubitka voljenih 'mudanti' možda je uzrokovao njenu pričljivost. Naime, Cameron se novinarima povjerila kako prošlogodišnja ozljeda nosa nije bila tako bezazlena kao što se mislilo.  

Prošlo ljeto glumica je surfajući smrskala nosnu hrskavicu i to u dvadeset komadića. Neposredno nakon nesreće, Cameron se nije previše uzrujavala jer je već tri puta prije toga lomila nos. Dapače, bila je uvjerena kako će joj trebati 'samo nekoliko šavova' da se oporavi.
 
U bolnici je svima ponavljala kako to nije ništa strašno iako joj je lice bilo raščetvoreno i krv joj je liptala na sve strane. Kad se srela sa kirurgom prvo što mu je rekla je bilo: 'Imam kvrgu na nosu od svoje 11. godine. Ne želim da ju mijenjate. Znam da biste ju htjeli promijeniti, ali nemojte mi prčkati po nosu.'

Kirurg se brzo snašao i odvratio joj: 'O.k. dušo... tvoj nos je trenutno u 20 komada i ako ga ne skrpam s malo više od par šavova nećeš imati samo jednu kvrgu na njemu.' Očito ju je uspio nagovoriti jer se na Cameroninim nosu nigdje ne vidi da ga je lomila u četiri navrata. Doduše, ne vide se ni prištići s kojima ima dosta problema pa ne znamo tko je tu obavio bolji posao - šminkeri ili kirurzi. 

Komentari

Nema komentara.