Cameron Diaz: Zdravo đaci! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Cameron Diaz: Zdravo đaci!

Cameron Diaz: Zdravo đaci!

Jutros ste se jedva izlegli iz kreveta i nekako dovukli do faksa. Napola slušate predavanje o ekološki prihvatljivom dizajnu i lagano dremuckate...

filmski.net 26.10.2005 0 komentara

Cameron Diaz: Zdravo đaci!

Na vratima predavaone začuje se: Kuc! Kuc!, i u tom trenutku za katedru stupa ona – plavom glavom, Čarlijev anđeo - Cameron Diaz! Srce pomahnitalo lupa, oči su razrogačene, a s usana curi slina... Upravo ovakvu scenu doživjeli su prošlog četvrtka studenti sveučilišta Standford.

Kao osvjedočeni borac za podizanje ekološke svijesti, Diazova je nenajavljena posjetila predavanje svog prijatelja, ekološkog arhitekta i profesora Williama McDonougha, a sve u cilju snimanja MTV programa 'Stand-In'. Njenom pojavom iz svakog takta izbačeni, studenti su navodno uzdisali i slinili cijelo vrijeme predavanja, a kad je lekciji došao kraj – poslagali su se u red po jedan kako bi barem kamerom s mobitela ovjekovječili sebe u zagrljaju slavne 'profesorice'.

O koliko razvijenoj ekološkoj svijesti kod naše Cameron se radi, svjedoče i njezini spremini odlasci u svjetske pustinje, prašume i najveće moguće nedođije. Ne žali ona zamijeniti holivudski glamur i biti down and dirty, čak pretrpiti i pokoju ozljedu, i to sve pred kamerama za show 'Trippin' koji se također emitira na MTV-u.

U toj seriji prikazana je kako kampira i boravi u nepristupačnim i još nezagađenim lokacijama diljem svijeta, zajedno sa celeb prijateljicama kao što su Drew Barrymore i Eva Mendez. U Tanzaniji joj se, just-in-case, pridružio i dečko Justin T. gdje su zabavljali lokalne klince izvedbom plesnih pokreta. I još, nakon što je vidjela kako ljudi žive u siromašnim selima u Nepalu i Čileu, naša junakinja je kritizirala zapadnjački način života: 'Potpuno je izmaklo kontroli koliko mislimo da nam treba udobnosti!'. Baš.

Nakon sve muke, njeni napori nisu ostali nezamjećeni, te je proteklog tjedna primila i nagradu EMA (Environmental Media Association), a na dodjeli su domaćini bili Harrison Ford i Calista Flockart. Tolko da se zna, tko brine o okolišu, prije Cameron ove nagrade osvojili su John Travolta i Pierce Brosnan.

Komentari

Nema komentara.