Charlijev anđeo nije anđeo! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Charlijev anđeo nije anđeo!

Charlijev anđeo nije anđeo!

Scandal-Inc je na svojoj Internet stranici objavio sado-mazo video kojeg je Cameron Diaz snimila s 19 godina, dok se još bavila 'manekenstvom'.

08.07.2004 0 komentara

Charlijev anđeo nije anđeo!

O da, i Amerika je dobila svoju Severinu! Zvijezda filma 'Svi su ludi za Mary' i 'Charlijevih anđela' nije cijeli život glumila samo slatkice i neodoljiva nevinašca. 1992. godine, na početku karijere, snimila je vrući video u kojem se poigrava sa sadomazohizmom. 'She's No Angel' prikazuje jednu od najbolje plaćenih holivudskih glumica kako u pozira u toplesu i 'vodi u šetnjicu' vezanog čovjeka s kožnom maskom.

Daleko najupečatljiviji dio videa prikazuje Cameron kako prska svoje gole grudi komprimiranim zrakom iz spreja i kako se hihoće: 'Wow! Pogledaj ih! Gle kako su se povećale!' Hi, hi hi… sad joj sigurno nije do smijeha.
 
Delikatna snimka se jučer pojavila na Internetu na stranici www.scandal-inc.com, a može se kupiti za 39.95 dolara (što je malo manje od 250 kuna). Autor snimke je fotograf John Rutter, koji se čak i u sudskom prosecu obračunavao s Cameron zbog spornih materijala.

Prošle godine Rutter je Cameron ponudio da otkupi video za 3.3 milijuna dolara. Ona ga je optužila za iznuđivanje, on nju za nepoštivanje sklopljenog ugovora pa su oboje završili pred časnim sudom. Presudom je zabranjeno raspačavanje i kopiranje snimke, ali se ona ipak pojavila u javnosti. Posve je sigurno da im ne gine još malo pravnog prepucavanja.  

Snimljeni materijali nastali su tijekom jednog foto-sessiona kojeg je, navodno, Rutter radio za Cameronin portfolio. Slike nikad nisu objavljene, Cameron je u međuvremenu postala zvijezda, a Rutter potencijalno bogat čovjek.

Osim Cameron, na snimanju je još bila i manekenka Natasha, kao i muškarac koji je glumio njihovog roba. Curke su odjevene u mrežaste čarape i kožne korzete, dok je mišićavko samo u gaćicama. Nestašne djevojke ga prvo malo izbičuju, a zatim mu stave kožnu masku na lice i prošetaju ga po 'studiju' (koji je, čini se, neko staro skladište). Dio snimke prikazuje Cameron kako pozira u toplessu dok joj fotograf (Rutter) dovikuje: 'Kao mačka! Kao mačka!' i 'Hoću te vruću i seksi!' Tijekom pauze na snimanju vidimo Cameron kako si 'osvježava' grudi hladnim sprejem.

Glasnogovornik Scandal-inca nije skrivao svoje oduševljenje snimkom ističući kako je Cameron seksi i uzbudljiva i 'na vrhuncu svoje ljepote'. Uspio je izvaliti i glupost kako je snimka zapravo: 'dokumentarac o jednom danu kada je ona bila divlja, mlada i slobodna.' Ah, pare i sise – idealna kombinacija za pomračivanje uma!

Komentari

Nema komentara.