Holivudske majke hazarda - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Holivudske majke hazarda

Holivudske majke hazarda

Cameron Diaz i Tilda Swinton vole zavrtiti koju partijicu pokera. Taj porok nikome nije naštetio, a malo ekstra love dobro im je došlo. 

p.h. 22.02.2006 0 komentara

Holivudske majke hazarda

Jeste li vidjeli kako Charlijeva Cameron Diaz zdušno zabija dugu nogu u dupeta svojih protivnika u filmovima McG – a? Može ta potegnuti i u stvarnom životu. Osim što izaziva kavge u svakoj birtiji dok od fotoreportera brani svog Timberlakea, gaji i nevjerojatnu strast prema pokeru, pa je se svako malo može vidjeti po turnirima diljem Zemlje Izlazećeg Hamburgera.

U tajne zanata uputila ju je prekaljena pokerašica Ellen De Generes, a koliko joj dobro ide, govori i činjenica da joj je nedavno kladionički lanac BetCRIS ponudio sponzorski ugovor težak 1.5 milijuna $.

Uspješnu kockarsku karijeru iza sebe ima i nešto ozbiljnija glumica - Tilda Swinton (naslovna), koja je, navodno, u doba dok se još nije profilirala kao službena holivudska tragičarka uzdržavala sebe i svog dragog od samo jedne poker zarade. Junakinja 'Narnijskih kronika' kocke i klađenja na konjske trke odrekla se još prije devet godina, kad je rodila blizance, ali je još uvijek ponosna na svoje kockarsko sedmo čulo.

Sekundarni izvor prihoda uvijek dobro dođe, kažemo mi i nadamo se da cure neće lako proćerdati svoje skromne ušteđevine, ili, u potrazi za izvorom love oženiti Jenniffer Lopez, kao što je to svojedobno napravio njihov holivudski 'drug od kocke' Ben Affleck.

Komentari

Nema komentara.