Trač, trač, Cannes - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Trač, trač, Cannes

Trač, trač, Cannes

Nekad ni šetnja po crvenom tepihu nije lak zadatak. Angelina Jolie izbjegava Pittovu suprugu, Sofia Coppola taji vezu s Tarantinom, a Cameron Diaz ima frku s aknama.

17.05.2004 0 komentara

Trač, trač, Cannes

Angelina Jolie u Cannes je došla promovirati novi crtani film 'Shark Tale' u kojem glumi fatalnu riblju zavodnicu Lolu (naslovna fotografija). Epiteti 'fatalna' i 'zavodnica' Angelini se često pripisuju i u stvarnom životu, a u Cannesu su joj stvorili i male neugodnosti. Naime, početkom ove godine snimala je triler 'Mr And Mrs Smith' zajedno s Bradom Pittom, a tabloidi su se tada raspisali o njihovoj navodnoj romansi koju su oboje žestoko zanijekali.

Sada su se glumci ponovo sreli u Cannesu - Pitt je došao promovirati 'Troju', ali nije došao sam - prati ga supruga Jennifer Aniston. Kako bi izbjegla bilo kakve neugodne susrete s Jennifer, Angie se odlučila povući u svoj apartman i ne pojaviti se na velikoj festivalskoj zabavi. Jen su, navodno, glasine o vezi njenog supruga s lijepom glumicom poprilično uzrujale - a kako i ne bi? Angelina nije željela da se itko osjeća neugodno zbog njene prisutnosti pa je, umjesto da tulumari, ostala u hotelskoj sobi i igrala se sa sinom Maddoxom.

Dobre volje na premijeri zahvaljujući make-upu. 

Na tulum u ekskluzivni hotel Du Cap ipak su došli Brad i Jen, a tamo je bio i još jedan slavni par - Cameron Diaz i Justin Timberlake. No, ni Cameron ovogodišnje gostovanje u Cannesu neće ostati u najljepšem sjećanju. Zvijezda 'Svi su ludi za Mary' i 'Charlijevih anđela' ima velikih problema s tenom koji svako toliko bukne u aknama. Desilo se to i ovaj vikend. Stres i dugi noćni provodi, vjerojatno alkohol i još ponešto - učinili su svoje pa se Cameron ovaj vikend probudila upaljenog lica.

Tu večer trebala se održati premijera 'Shreka 2' u kojem je ona posudila glas glavnoj junakinji, princezi Fioni. No, Cameron se nije osjećala kao princeza, a posve sigurno nije ni tako izgledala. Smjesta su pozvani vrhunski kozmetičari i šminkeri koji su satima radili na njenom licu. Do premijere uspjeli su stvoriti privid savršenog lica pa je glumica navečer opet blistala. No, odmah nakon prikazivanja 'Shreka 2' povukla se u sobu s namjerom da se napokon malo naspava.

Hotelska soba poprište je još jednog trača o kojem smo već pisali - onoga o redateljskoj ljubavnoj vezi Sofie Coppole i Quentina Tarantina. Njih dvoje pojavili zajedno još prvog dana festivala, kada je Quentin morao prisustvovati otvorenju kao predsjednik žirija. Još tada su glasno inzistirali na tome da su njih dvoje 'samo prijatelji'. Kako kažu IMDb-ovi izvori, njih dvoje su odsjeli u istom apartmanu u raskošnom Carlton hotelu, a i na svim važnijim događanjima viđeni su zajedno. Samo prijatelji?! Pa, nek im bude…

Komentari

Nema komentara.